Νεκρός σε τροχαίο ο Διευθυντής των φυλακών Μαλανδρίνου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 08:27 Νεκρός σε τροχαίο ο Διευθυντής των φυλακών Μαλανδρίνου (ΦΩΤΟ)

Τραγικό τέλος για τον 57χρονο πατέρα δυο παιδιών, ο οποίος ήταν Δ/ντης των φυλακών Μαλανδρίνου στη Φωκίδα - Όλα τα ενδεχόμενα ερευνά η αστυνομία.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 4:00΄ περίπου χθες το απόγευμα, στο 59ο χλμ της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιτέας, στο ύψος του Αγίου Σπυρίδωνα Φωκίδας. Εκείνη την ώρα έβρεχε και ο δρόμος ήταν ολισθηρός. Ο 57χρονος επέστρεφε από το Αγρίνιο, όπου διέμενε στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Δυστυχώς από άγνωστη αιτία το αυτοκίνητο έφυγε στον γκρεμό και βρέθηκε στη θάλασσα όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες του nafpaktianews.gr.

Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό τον άτυχο 57χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τις καθημερινές διέμενε μέσα στις φυλακές και τα Σαββατοκύριακα πήγαινε στο Αγρίνιο απ΄ όπου καταγόταν και εκεί διέμενε και η οικογένειά του.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Ευπαλίου και όπως είναι φυσικό λόγω της ιδιότητας του θύματος θα ερευνηθούν εξονυχιστικά οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο, ενώ θα ζητηθεί και η βοήθεια ειδικών εμπειρογνωμόνων. 

Δείτε τι δήλωσε στο nafpaktianews.gr για το θανατηφόρο τροχαίο ο διοικητή της Π.Υ. Ναυπάκτου Αντιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση