Λαμία: Το βυτιοφόρο έπεσε στην "παγίδα" (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 23:20 Λαμία: Το βυτιοφόρο έπεσε στην "παγίδα" (ΦΩΤΟ)

«Από τύχη δεν είχαμε σοβαρό τροχαίο. Εκτός από το βυτιοφόρο με το υγραέριο έχουν πέσει και άλλα αυτοκίνητα μέσα...», είπε στο LamiaReport ένας κάτοικος της περιοχής.

Ο λόγος για ένα τεράστιο νεροφάγωμα, που έκρυβαν τα νερά, στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου στο ΣΣ Λειανοκλαδίου, λίγο μετά τα φανάρια του Σταυρού.

Το τεράστιο βυτιοφόρο, που μετέφερε υγραέριο, κινούταν στις 8:00΄ το βράδυ από Λαμία προς Καρπενήσι όταν ξαφνικά έπεσε στην παγίδα, που έκρυβε ο δρόμος. Στο σημείο εκείνο ο δρόμος στενεύει από μια κακοτεχνία που έχει γίνει στο παρελθόν, ενώ στην άκρη ήταν γεμάτος νερά.

Που να φανταστεί ο οδηγός ότι κάτω από τα νερά υπήρχε τεράστιο νεροφάγωμα που θα παγίδευε το βυτιοφόρο. Το ευτύχημα είναι ότι δεν έπεσε κάποιο άλλο όχημα πάνω στο βυτιοφόρο με το υγραέριο, μέχρι να φτάσει η τροχαία για να κάνει τη σήμανση.

Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή της ΒΙΠΕ, όπου εγκλωβίστηκε άλλο φορτηγό, ενώ το πρωί λίγο πιο πέρα από τη ΒΙΠΕ, ο δρόμος που είχε υποχωρήσει είχε γίνει παγίδα για τους ανυποψίαστους διερχόμενους οδηγούς.

Δείτε φωτογραφίες από το βυτιοφόρο που ακινητοποιήθηκε στο ΣΣ Λειανοκλαδίου και που τελικά με τη βοήθεια γερανού απεγκλωβίστηκε αργά το βράδυ από το σημείο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση