Λαμία: Η τοπική της Ν.Δ έκοψε την πίτα της! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 13:52 Λαμία: Η τοπική της Ν.Δ έκοψε την πίτα της! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Βουλευτής της ΝΔ. Χρήστος Σταικούρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραίσκος, ο Θέμης Χειμάρας και πλήθος άλλων μελών της Ν.Δ βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2017 στο Venezia για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας της Ν.Δ

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου

Μέσα σε μια ιδιαίτερα αισιόδοξη και χαρούμενη ατμόσφαιρα, παρουσία δεκάδων μελών και φίλων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2017, η 1η Γενική Συνέλευση Μελών, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, της ΔΗΜ(οτικής) Τ(οπικής) Ο(ργάνωσης) Λαμίας Ν.Δ.

Η εκδήλωση οργανώθηκε στα πλαίσια της ανταλλαγής απόψεων για το πολιτικά δρώμενα της χώρας, της ενημέρωσης των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λαμίας για δράσεις της στο εγγύς μέλλον, της κοινητοποίησης αυτών για συμμετοχή στις ευρύτερες δράσεις των οργανώσεων της Ν.Δ. το επόμενο τριήμερο (27-28-29 Ιανουαρίου 2017), και της ανταλλαγής ευχών για τη νέα χρονιά.

Ο Πρόεδρος, Ευάγγελος Μπλούνας, και το Συμβούλιο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, Κων/νος Αναστασίου, Θεόδωρος Γούσιος, Νικόλαος Ζιάκας, Δημήτριος Καραγιάννης, Σπυρίδων Κροκίδας, Κων/νος Μπαγινέτας, Γεώργιος Μπεσλεμές, Αθανάσιος Ράπτης και Στέργιος Τσαμαδιάς, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά το Βουλευτή Φθιώτιδας, του Πολιτευτές Φθιώτιδας, τον εκπρόσωπο της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., τον Πρόεδρο και τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας, τον Πρόεδρο Π.Ο. Στερεάς Ελλάδας, την Τομεάρχη Οργανωτικού Φθιώτιδας Ν.Δ., τον Τομεάρχη Οργανωτικού Ευρυτανίας Ν.Δ., τον Προέδρο και τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ Φθιώτιδας, τα στελέχη της Ν.Δ., τους εκπροσώπους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τους εκπροσώπους του Δήμου Λαμίας και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λαμίας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης ευχόμαστε το 2017 να φέρει σε όλους υγεία, ευτυχία και νίκες μέσω δυναμικής και ομαδικής δουλειάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση