Συνάντηση και με τον Βέττα είχαν οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 10:32 Συνάντηση και με τον Βέττα είχαν οι αστυνομικοί της Φθιώτιδας

Τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας ενημέρωσαν και τον Δημήτρη Βέττα για τα προβλήματα του κλάδου, αλλά και ειδικότερα της Φθιώτιδας.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου της Ε.ΑΣ.Υ.Φ.

«Το προεδρείο της Ένωσής μας, κλείνοντας τον κύκλο ενημέρωσης όλων των βουλευτών του Νομού Φθιώτιδας σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας, απογευματινές ώρες της 17-01-2017 πραγματοποίησε συνάντηση με τον βουλευτή Φθιώτιδας κ. Δημήτριο ΒΕΤΤΑ, κατά την διάρκεια της οποίας αναπτύχθηκαν διεξοδικά τα σημαντικότερα από αυτά, όπως:

  • Η αναγκαιότητα άρσης των μισθολογικών μας περικοπών και η πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης σε όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
  • Η διασφάλιση των ασφαλιστικών μας Ταμείων και η διατήρηση της αυτοτέλειας αυτών.
  • Η ενίσχυση του αξιόμαχου του Σώματος με νέες προσλήψεις, με εκσυγχρονισμό υποδομών και μέσων, αλλά και με καθολική και έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας από τους Κυβερνώντες.
  • Ο περιορισμός του αριθμού, των μετακινούμενων προς αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος αστυνομικών, στον απολύτως αναγκαίο και μόνο εφόσον η δαπάνη μετακίνησης καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης & Ένταξης.
  • Η ανάγκη υλοποίησης της αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και ιδιαιτέρως της οργανικής υπόστασης αυτών, σύμφωνα με την πρόταση της Ένωσής μας.
  • Η μεταστέγαση όλων των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, σε σύγχρονα κτήρια που θα πληρούν τους όρους υγιεινής και ασφαλείας.
  • Η ανάγκη άμεσης ανεύρεσης λύσης στα προβλήματα που έχουν ανακύψει, με τις δαπάνες καθαριότητας και καυσίμων.

      Ο κ. Βέττας εξέφρασε την συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα του κλάδου μας, ενώ δεσμεύτηκε να μεταφέρει αυτά στους αρμόδιους Υπουργούς και να σταθεί στο μέτρο του δυνατού, λόγω της τρέχουσας δημοσιονομικής συγκυρίας, αρωγός στην προσπάθεια επίλυσή τους. Παράλληλα, μας διαβεβαίωσε ότιθα προωθήσει στο αρμόδιο Υπουργείο, τις θέσεις της Ένωσής μας για σειρά ζητημάτων (π.χ. το υπό τροποποίηση οργανόγραμμα, τη μεταστέγαση των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και το ανακύπτον ζήτημα με την καθαριότητα).»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΥΡΑΚΗΣ Ανάργυρος                     ΔΟΥΜΑΝΑΣ Απόστολος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση