Λαμία: Στα δικαστήρια όλη νύχτα οι συλληφθέντες για το κύκλωμα ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 12:05 Λαμία: Στα δικαστήρια όλη νύχτα οι συλληφθέντες για το κύκλωμα ναρκωτικών (φώτο αρχείου)

Από τις 8:00΄ το βράδυ μέχρι τις 2:00΄ τα ξημερώματα ήταν στα δικαστήρια Λαμίας οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα ναρκωτικών στη Λαμία...

Τα σκαλιά των δικαστηρίων της Λαμίας ανέβηκαν χθες για πρώτη φορά οι 16 που κατηγορούνται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες, για τον καθένα ξεχωριστά, από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Νικήτα Θεολογίτη, ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν ενώπιον της κ. Ανακρίτριας, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα κάποιοι από αυτούς θα απολογηθούν αύριο Παρασκευή και κάποιοι την Δευτέρα. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου 6 ώρες, αφού από τις 8:00΄ το βράδυ που πέρασαν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου, έφυγαν στις 2:00΄ τα ξημερώματα.

Τα μέλη του πολυμελούς κυκλώματος ναρκωτικών που δρούσε στη Λαμία, αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και κατά περίπτωση, για προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που έκανε χθες η ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση εμπλέκονται και δεκάδες άλλα άτομα μεταξύ των οποίων και ανήλικα παιδιά, που προμηθεύονταν ναρκωτικά από το κύκλωμα. Κατασχέθηκαν ναρκωτικά, ηλεκτρονικές ζυγαριές, όπλα και 48.685€. Ένας από τους κατηγορόυμενους πήδηξε από το 2ο όροφο του αστυνομικού μεγάρου για να βάλει τέλος στη ζωή του. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Έδινε ναρκωτικά και σε ανήλικα το κύκλωμα - Αρχηγός ένας 23χρονος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Από εδώ "βούτηξε" στο κενό ο Λαμιώτης που είχε συλληφθεί για ναρκωτικά - Τι είπε στη φίλη του πριν πέσει

Προσαρμοσμένη αναζήτηση