Λαμία: Στα χέρια της αστυνομίας οι «ποντικοί» του Δημαρχείου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 09:10 Λαμία: Στα χέρια της αστυνομίας οι «ποντικοί» του Δημαρχείου

Γρήγορα αντανακλαστικά από την αστυνομία, που συνέλαβε τους δράστες, μέσα σε λίγες ώρες...

Πρόκειται για δυο ανήλικους νεαρούς, που χθες τα ξημερώματα "επισκέφθηκαν" το γραφείο του Δημάρχου, από την πίσω πόρτα.

Έκαναν άνω κάτω τα γραφεία του κτιρίου της οδού Σκληβανιώτη, προσπαθώντας να βρουν χρήματα, και τελικά αφού δεν βρήκαν, έφυγαν παίρνοντας ένα laptop που ήταν στη γραμματεία του Δημάρχου Λαμιέων.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να φτάσουν στα ίχνη τους, να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.

Μάλιστα δεν είχαν προλάβει να "ξεφορτωθούν" το φορητό υπολογιστή, τον οποίο οι αστυνομικοί επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του.

Κάτι αλλάζει...

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι κάτι φαίνεται να αλλάζει στη δράση της αστυνομίας τις τελευταίες ημέρες. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στη σύλληψη των δυο νεαρών "ποντικών", αλλά στην εξάρθρωση του κυκλώματος των ναρκωτικών, που είχε μπλέξει εκατοντάδες Λαμιώτες στα δίχτυα του λευκού θανάτου και μάλιστα έσπρωχνε ναρκωτικά και σε ανήλικα παιδιά που ήταν μαθητές.

Μακάρι αυτό που ξεκίνησε να συνεχιστεί, γιατί υπάρχουν θέματα, μικρά ή μεγάλα, που οι πολίτες περιμένουν λύσεις από τους νέους επικεφαλής της αστυνομίας στη Στερεά και τη Φθιώτιδα.

Θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα στην πόλη, όπως ή δράση των ρομά που έχει ξεφύγει εντελώς, αλλά και η ασφάλεια των πολιτών κυρίως ηλικιωμένων, που θέλουν να βλέπουν τους αστυνομικούς έξω για να αισθάνονται πιο ασφαλείς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση