Βέττας: «Καλόγερος πάω, με τον Δένδια κυβέρνηση δεν κάνω» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 14:24 Βέττας: «Καλόγερος πάω, με τον Δένδια κυβέρνηση δεν κάνω» - ΒΙΝΤΕΟ

«Καλόγερος πάω...Σε μοναστήρι να κλειστώ πάω. Με τον Δένδια εγώ κυβέρνηση δεν κάνω. Ξεκάθαρα πράγματα», είπε ο Δημήτρης Βέττας.

Πολιτικό «σεισμό» προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, μιλώντας στον Realfm 97,8 με αφορμή τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για τους ΑΝΕΛ.

Στο πλαίσιο αυτό, φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας αλλά και ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος είχε μία έντονη συζήτηση με τον κ. Βέττα.

Ο κ. Βέττας, μετά τον διάλογο με τον Δημήτρη Καμμένο και τις παραινέσεις του κ. Αυτιά για χαμηλούς τόνους, ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον Νίκο Δένδια, καθώς στο μέλλον ίσως συγκυβερνήσουν, ξεκαθάρισε ότι: «Καλόγερος πάω, με τον Δένδια εγώ κυβέρνηση δεν κάνω. Ξεκάθαρα πράγματα» με τον κ. Δένδια να απαντά: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Δική μας προγραμματική συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι προφανές ότι δεν υπάρχει. Ανήκουμε σε διαφορετικές όψεις του πολιτικού κύκλου».

Δείτε το βίντεο:


Βέττας: Καλόγερος πάω, με τον Δένδια κυβέρνηση... von Enikos_gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση