Λαμία: Ακόμη ένας στη φυλακή για το κύκλωμα ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 18:12 Λαμία: Ακόμη ένας στη φυλακή για το κύκλωμα ναρκωτικών

Οι δέκα από τους δεκατέσσερις συλληφθέντες, για το κύκλωμα ναρκωτικών στη Λαμία προφυλακίστηκαν, τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και ένας παραμένει νοσηλευόμενος στο ΓΝ Λαμίας....

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε σήμερα ένα ακόμη μέλος του κυκλώματος, που διακινούσε ναρκωτικά στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας. Πρόκειται για τον 45χρονο Αλβανό, που ήταν ένας εκ των προμηθευτών και ο οποίος συνελήφθη στα σύνορα την ώρα που πήγε να το σκάσει για την Αλβανία.

Ο 45χρονος πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων λίγο μετά τις 12:00΄ το μεσημέρι και μετά την απολογία του ενώπιον της Ανακρίτριας και του Εισαγγελέα, αποφασίστηκε, με σύμφωνη γνώμη και των δυο, η προφυλάκισή του.

Έτσι λοιπόν συνολικά από τους 15 κατηγορούμενους, που είχαν συλληφθεί για την υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών στη Λαμία, οι δέκα προφυλακίστηκαν, οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (χρηματικό πρόστιμο και παρουσία στο Α.Τ.), ενώ ένας παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Λαμίας, μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, πηδώντας από τον 2ο όροφο του αστυνομικού μεγάρου Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση