Μήνυση από τον Δήμαρχο Λαμιέων για το «όργωμα» της λίμνης Καλλιδρόμου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 16:02 Μήνυση από τον Δήμαρχο Λαμιέων για το «όργωμα» της λίμνης Καλλιδρόμου

Μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε ο Νίκος Σταυρογιάννης για την περιβαλλοντική καταστροφή που προκάλεσαν οι "τζιπάδες" στη Λίμνη Καλλιδρόμου...

Ο Δήμαρχος Λαμιέων, με την  μηνυτήρια αναφορά του, ζητά να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία για τον εντοπισμό των δραστών που όργωσαν κυριολεκτικά, χάριν επίδειξης και διασκέδασης, έναν από τους σπουδαιότερους υγροβιότοπους της περιοχής μας και του Δήμου μας, υποβαθμίζοντας βάναυσα το φυσικό περιβάλλον και προξενώντας ανυπολόγιστη περιβαλλοντική ζημιά στην ιδιαίτερης σημασίας χλωρίδα και πανίδα του οικοσυστήματος της περιοχής.

«Η Δικαιοσύνη οφείλει να εντοπίσει και να τιμωρήσει τους δράστες, που όργωσαν κυριολεκτικά, για λόγους επίδειξης και "διασκέδασης", έναν από τους σπουδαιότερους υγροβιότοπους του Δήμου μας, προξενώντας μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά στην ιδιαίτερης σημασίας χλωρίδα και πανίδα, Λίμνη του Καλλιδρόμου...», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Την καταγγελία είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες ο Στέφανος Σταμέλλος, μετά από το βίντεο που ανέβασαν στο facebook, οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που «όργωσαν» την πανέμορφη λίμνη.

Δείτε παρακάτω τα δυο βίντεο, που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων:

Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία του Στέφανου Σταμέλλου εδώ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση