Λαμία: Ξεκίνησε η «επιχείρηση πλατεία Πάρκου» (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 13:01 Λαμία: Ξεκίνησε η «επιχείρηση πλατεία Πάρκου» (ΦΩΤΟ)

Σαρωτικοί έλεγχοι από την αστυνομία στην πλατεία Πάρκου...

Η κατάσταση στην πιο εμπορική πλατεία της πόλης τα τελευταία χρόνια έχει πραγματικά ξεφύγει εντελώς. Έχει σχεδόν μετατραπεί σε γκέτο, αφού έχει καταληφθεί σε καθημερινή βάση, από ρομά με παραβατική συμπεριφορά, από εξαρτημένα άτομα, που αναζητούν τη δόση τους, ακόμη και από αλλοδαπές πόρνες που στοχεύουν τους ηλικιωμένους και τη σύνταξή τους.

Η υποβάθμιση της πλατείας Πάρκου ήταν ένα από τα βασικά θέματα που έθεσε και ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης στη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στη Στερεά Υποστράτηγο Νίκο Γεωργακόπουλο, αλλά και με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας Αστέριο Μαντζιώκα.

Το πρωί της Πέμπτης έγιναν συνεχείς και εντατικοί έλεγχοι στην πλατεία Πάρκου με πολλές προσαγωγές στο αστυνομικό μέγαρο. Οι πληροφορίες λένε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και πως η Αστυνομική Δ/νση Φθιώτιδας είναι αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.

Επαγγελματίες της πλατείας, αλλά και θαμώνες είδαν με ανακούφιση την «επιχείρηση» της ΕΛ.ΑΣ. και ελπίζουν ότι επιτέλους αυτή τη φορά θα υπάρξουν αποτελέσματα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση