Τροχαίο: Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν ο οδηγός της μοιραίας Porsche

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 13:02 Τροχαίο: Ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν ο οδηγός της μοιραίας Porsche

Σοκαρισμένο το Πανελλήνιο από το φοβερό τροχαίο με τους τέσσερις νεκρούς στο πάρκινγκ της εθνικής οδού - Βίντεο και εικόνες με τα πρόσωπα της τραγωδίας.

Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ήταν ο οδηγός της μοιραίας Porsche που έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας και στοίχισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στη μοιραία Porsche βρίσκονταν ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo και ένας φίλος του.  Από τη σφοδρή σύγκρουση το θάνατο βρήκαν οι δύο επιβαίνοντες της Porsche και οι δύο επιβάτες του σταθμευμένου Honda, μια 33χρονη μητέρα, με το τρίχρονο παιδάκι της, μπροστά στα μάτια του τραγικού πατέρα. 

Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo, είναι ο «βενιαμίν» της οικογένειας του Απόστολου Βακάκη, που έχει ακόμη δυο κόρες, είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου σπούδαζε και πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχωβα.

Θύματα αυτής της μοιραίας σύγκρουσης ήταν ο Γιώργος Βακάκης, ο συνεπιβάτης του Ανδρέας Γεωργακόπουλος, συνεργάτης της εταιρείας και παιδικός του φίλος από τη σχολή Μωραΐτη, η 33χρονη Π.Α. και ο τρίχρονος γιος της. Ο άνδρας της Υ.Π. είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται, καθώς την ώρα του μοιραίου δυστυχήματος, βρισκόταν στην τουαλέτα του parking.

( Ο Γιώργος Βακάκης, με τον φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο )

Τα πρόσωπα της τραγωδίας

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του Υ.Π. από την πόλη της Πτολεμαΐδας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άλλαξε όλη του η ζωή. Δυστυχώς, η χαρά του ταξιδιού, μαζί με την οικογένειά του, κατέληξε σε τραγωδία. Η 33χρονη σύζυγός του Αποστολία, που παρέμεινε στο αυτοκίνητο με τον τρίχρονο γιος τους, βρήκαν ακαριαίο θάνατο από τη σφοδρότατη σύγκρουση.

Σε κατάσταση σοκ από τον εκκωφαντικό θόρυβο πετάχτηκε από την τουαλέτα του parking και αντίκρισε εικόνες φρίκης. Η οικογένειά του είχε ξεκληριστεί μέσα σε μία στιγμή. Ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί και όπως φαίνεται στο βίντεο, πιάνει με απόγνωση το κεφάλι του.


(Aπίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην άσφαλτο. Ο Υ.Π. έχασε από τη μία στιγμή στην άλλη τη σύζυγό του Π.Α. και τον τρίχρονο γιο τους)

Από την άλλη ο αδικοχαμένος, Γιώργος Βακάκης, ήταν το νεαρότερο μέλος της γνωστής οικογένειας. Ο πατέρας του, του είχε υπερβολική αδυναμία, όπως και στις δύο του κόρες. Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι ονειρευόταν τα παιδιά του να συνεχίσουν το επιχειρηματικό του έργο. Ο μικρός γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo διέμενε στις ΗΠΑ, καθώς σπούδαζε στο Μαϊάμι της Φλόριντα.


(Ο Γιώργος Βακάκης, σε νεαρότερη ηλικία)

Καρέ καρέ το φοβερό τροχαίο - Δείτε πως η Porsche σκόρπισε τον θάνατο

Δείτε το βίντεο που δείχνει πως έγινε το φοβερό τροχαίο με τους τέσσερις νεκρούς στο πάρκινγκ της εθνικής οδού. Όπως έχει καταγράφει από κάμερα ασφαλείας το Honda Civic, στο οποίο βρίσκονται η 33χρονη μητέρα και το 3χρονο αγοράκι είναι σταματημένο στο πάρκινγκ, ενώ ο πατέρας είναι μέσα στην τουαλέτα. Ξαφνικά έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, η Porsche και σκορπά τον θάνατο.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες.

Το χρονικό της τραγωδίας:

Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής στο 83ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, ρεύμα προς Λαμία, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διερευνά η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων ΒοιωτίαςΣύμφωνα με το LamiaReport που δημοσίευσε πρώτο τις εικόνες-φρίκης, ένα αυτοκίνητο Honda Civic στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια από την Πτολεμαΐδα σταμάτησε στο parking που υπάρχει στο σημείο. Ο 41χρονος οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους.

Την ώρα που ο πατέρας εισέρχονταν στην τουαλέτα, μια Porsche κατευθύνθηκε στο σημείο με πολύ μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω στο Honda. Το τοπίο μοιάζει βομβαρδισμένο, καθώς τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η 33χρονη μάνα με το τρίχρονο παιδί βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο. Το ένα άτομο, άνδρας, πετάχτηκε έξω από το Ι.Χ. και σκοτώθηκε, ενώ το άλλο, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο πατέρας και οδηγός του Honda μόλις άκουσε το «μπαμ» πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε ταΟ 41χρονος οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Ο άνθρωπος έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο parking όχι στην άκρη του δρόμου...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.

Το zougla.gr επικοινώνησε με τη «ΝΕΑ ΟΔΟ» που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητόδρομου. Η υπεύθυνη Τύπου της εταιρείας, Φ. Λάμπρου, μας ενημέρωσε ότι το τροχαίο σημειώθηκε στο 83,7 χλμ της Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας το απόγευμα της Κυριακής και πως το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα εξετράπη της πορείας του -για άγνωστη αιτία- και εισήλθε στο parking που υπάρχει παραπλεύρως της Εθνικής.

Τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διερευνά η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Εικόνες από το σοκαριστικό τροχαίο:


(Διασκορπισμένα κομμάτια από τα δύο αυτοκίνητα)


(Ο κινητήρας του αυτοκινήτου)


(Καμμένο αυτοκίνητο στο χαντάκι)


(Το μπροστινό μέρος της Porsche, πιθανότατα μοντέλο 911. Το οδόστρωμα φαίνεται βρεγμένο λόγω των καιρικών συνθηκών)


(Άμορφη μάζα σιδερικών-δεν διακρίνεται το μοντέλο του αυτοκινήτου)


(Μόνο το μπροστινό μέρος έμεινε από την Porsche)


(Εμφανή τα σημάδια της φωτιάς ακόμη και στο στηθαίο)

Με πληροφορίες από το zougla.gr
 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση