Συγκλονίζει ο πατέρας «Βγήκα και βρήκα όλη την οικογένειά μου καμένη»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 08:30 Συγκλονίζει ο πατέρας «Βγήκα και βρήκα όλη την οικογένειά μου καμένη»

- Συγκλονίζει ο Υπάτιος Πατμανόγλου που είχε την οικογένειά του να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του
- Νόμιζα ότι έγινε έκρηξη στην τουαλέτα και βγήκα να πω στη γυναίκα μου από τι γλίτωσα, λέει
- Η Porsche είχε φτάσει 10 μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης
- Εξέφρασε συλλυπητήρια στις οικογένειες των δυο νεαρών που βρίσκονταν μέσα στην Porsche
- Εκτίμησε πως ο οδηγός της έτρεχε με τουλάχιστον 300 χλμ και δεν αποκλείει να έκανε κόντρες με Audi R8
- Τι λέει στο newsit.gr η μητέρα του Υπάτιου Πατμάνογλου

Ένα από τα πέντε τραγικά πρόσωπα πίσω από το τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή σε πάρκινγκ στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Ύπατου Θηβών. Ο άνδρας που σταμάτησε στο πάρκινγκ για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και μέσα σε λίγα λεπτά έχασε τα πάντα και είδε τη γυναίκα και τον τριών ετών γιο του, να σκοτώνονται όταν μια Porsche που για αδιευκρίνιστο ακόμα λόγο έφυγε από το δρόμο με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω στο Honda Civic.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε μπροστά στα μάτια του την οικογένειά του να χάνεται. Ο άτυχος 41χρονος δεν έχει ξεπεράσει το σοκ. Στο video από την κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή του τροχαίου που σόκαρε το πανελλήνιο, φαίνεται και η στιγμή που βγαίνει από την τουαλέτα και κρατά με απόγνωση το κεφάλι του.

Μέσα στο αυτοκίνητο, η 33χρονη σύζυγός του Αποστολία, ο τριών ετών γιος τους Παύλος και το σκυλάκι της οικογένειας, η Φραντζέσκα. Όλοι τους, πέθαναν ακαριαία.

Ο 41χρονος άνδρας μίλησε στην κάμερα του καναλιού Epsilon και στην εκπομπή La Biri Biri και δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ. «Δεν περίμενα στη ζωή μου να μου συμβεί αυτό. Είχα περάσει διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ και έλεγα ότι ό,τι και να μου ξημερώσει δεν θα καταλαβαίνω τίποτα. Αυτό που μου συμβαίνει να μην τύχει ούτε στον χειρότερο εχθρό, να πηγαίνεις τουαλέτα, να βγαίνεις έξω και να βλέπεις όλη την οικογένειά του καμένη».

Δείτε το βίντεο:

Σοκαρισμένη και ανύμπορη να συνειδητοποιήσει πως μέσα σε μια στιγμή χάθηκαν η νύφη και ο εγγονός της και η μητέρα του Υπάτσιου Πατμάνογλου.

Περιγράφει στο newsit.gr πως ο γιος της δεν μπορεί να συνέλθει, όσο κι αν προσπαθεί. Η οικογένεια παραλμβάνει σήμερα τις σορούς της άτυχης Αποστολίας και του μικρού Παύλου, αφού αύριο Τετάρτη (01.03.2017) στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνει στην Πτολεμαΐδα η κηδεία τους.

Δείτε το βίντεο:

Όλα έγιναν μέσα σε 5 – 10 δευτερόλεπτα, είπε και περιέγραψε τη στιγμή που άκουσε τη σύγκρουση. «Ξαφνικά κλείνουν όλα τα φώτα, ακούω ένα τεράστιο μπαμ, φωτιά, καπνός και νόμιζα ότι η έκρηξη ήταν μέσα από την τουαλέτα. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, βγήκα να πω στη γυναίκα μου "α ρε κοριτσάκι μου, τι πήγα να πάθω" και βλέπω την οικογένειά μου καμένους».

Περιγράφει πως με την πρώτη ματιά το μυαλό του πήγε στο ενδεχόμενο να έγινε έκρηξη στο αυτοκίνητό του. «Ψάχνω να βρω δεξιά αριστερά τι έγινε και βλέπω λίγο πιο κάτω στα χωράφια μια Porsche. Από τη ζάντα και τα δισκόφρενα το κατάλαβα. Ήταν στα 10 μέτρα».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου συγκλονίζει και όταν περιγράφει πως είδε μπροστά στα μάτια του νεκρό και τον οδηγό της Porsche. «Είδα και τον οδηγό νεκρό μπροστά στα μάτια μου, ένα παιδάκι». «Συλλυπητήρια στην οικογένειά τους, κι αυτοί δεν ήθελαν να τον χάσουν» λέει με "σπασμένη" φωνή και αποφεύγει να μιλήσει για το ποιος φταίει για το πολύνεκρο τροχαίο. «Φταίει, δεν φταίει η ψυχούλα του το ξέρει. Τέσσερις ζωές έφυγαν».

Επειδή είχε λατρεία για τα γρήγορα αυτοκίνητα και ήταν γνώστης του αντικειμένου, ο 41χρονος άνδρας εκτίμησε πως το πιθανότερο ήταν πως η Porsche που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του παρασύροντας στο θάνατο τους δυο νεαρούς επιβάτες της, τη γυναίκα και το παιδί του «πήγαινε με πάνω από 300. Αυτό το αυτοκίνητο μαμά (σ.σ. εννοεί όπως βγαίνει από το εργοστάσιο) πηγαίνει 330. Ήταν το GT2 το turbo. Πήγαινε με 300 σίγουρα».

Δίνει μάλιστα και μια άλλη διάσταση, την ύπαρξη ενός άλλου αυτοκινήτου, ενός Audi R8, με το οποίο πιθανώς ο οδηγός της Porsche να έκανε κόντρες. «Ήταν ένα R8 από πίσω του και πρέπει να "πατιόντουσαν" (σ.σ. να έκαναν κόντρες) γιατί με το που βγήκα εγώ, έκανε όπισθεν το R8 και ήρθε στην μεριά μου, με ρώτησε "χρειάζεσαι βοήθεια"… Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε».

Περιέγραψε μάλιστα τον άνδρα που σταμάτησε και τον ρώτησε, τον οδηγό του Audi, ως ένα νεαρό παιδί, ψηλό, μελαχρινό και με ξανθά μαλλιά, ενώ το αυτοκίνητό του ήταν χρώματος γκρι.

Όπως λέει, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, να προσπαθήσει να σώσει την οικογένειά του αλλά δεν ήταν δυνατόν να κάνει τίποτα.

Λύγισε ο Αναδιώτης από την ανατριχιαστική δήλωση του πατέρα,που είδε την οικογένειά του να «χάνεται»

Ο τραγικός πατέρας που έχασε μέσα σε δευτερόλεπτα την οικογένειά του, τη γυναίκα και το τρίχρονο γιο του συγκλόνισε με την περιγραφή του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»!

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου εκτός από τη συγκλονιστική περιγραφή του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή τεσσάρων ατόμων στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας είπε: «Η οικογένειά μου το ξέρω θα με βλέπει τώρα στον παράδεισο και θα χαίρεται για μένα... πρέπει να σταθώ δυνατός, με πονάει... Μακάρι να είναι πάνω στον παράδεισο και να με βλέπουν και εγώ εδώ από δω κάτω να τους τιμώ... Θέλω να κάνω ένα αγαλματάκι στον γιο μου και στη γυναίκα μου στην Εθνική Οδό,... δεν ξέρω εάν επιτρέπεται... θα το κάνω με δικά μου χρήματα, θέλω ένα αγαλματάκι να είναι δίπλα δίπλα η γυναίκα με το παιδί μου»! Οι δηλώσεις αυτές συγκίνησαν τον Νίκο Αναδιώτη που λύγισε on camera!

Δείτε το βίντεο:

newsit.gr / gossip-tv.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση