Θα παίξει σε σήριαλ ο Απ. Γκλέτσος?

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 21:24 Θα παίξει σε σήριαλ ο Απ. Γκλέτσος?

Ο Απόστολος Γκλέτσος ενέδωσε τελικά στην πρόταση των Κύπριων τηλεοπτικών παραγωγών Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και της μόνιμης συνεργάτιδός τους στη συγγραφή σεναρίων Βάνας Δημητρίου, αλλά με μια προϋπόθεση: Η αμοιβή του θα πηγαίνει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος εκλέχθηκε από τους συμπατριώτες του, το 2010, δήμαρχος Στυλίδας και συνεχίζει να προσφέρει από την ίδια θέση στα κοινά, αποφάσισε να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, μέσω ΑΝΤ1, από τον Οκτώβριο, παίζοντας στη νέα καθημερινή δραματική - αστυνομική σειρά «Τατουάζ». Η τελευταία του συμμετοχή ήταν το 2013 ως γκεστ στο κωμικό σίριαλ του Alpha και του Λάκη Λαζόπουλου «Διά Ταύτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι δημιουργοί πλησίασαν τον δήμαρχο Στυλίδας με εκτίμηση και αυτός τους εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη δουλειά που κάνουν στο γυαλί, μαζί με τη σεναριογράφο, η οποία αποτελεί άρρηκτο κρίκο αυτής της παρέας. «Στην αρχή, ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν αρνητικός γιατί οι υποχρεώσεις του στον δήμο είναι μεγάλες και εκείνος πολύ υπεύθυνος άνθρωπος» μας λέει ο Κούλλης Νικολάου και συμπληρώνει:

«Ωστόσο, μας πήρε τηλέφωνο, μας είπε ότι τον προβληματίσαμε πολύ και τελικά θα συνεργαστεί μαζί μας, για λίγο. Η αμοιβή του θα δίνεται σε φιλανθρωπικό φορέα. Ειλικρινά, τον ευχαριστούμε θερμά». Ο Ανδρέας Γεωργίου, μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram, που επιβεβαιώνει τη συνεργασία τους.

Σε σχετική επικοινωνία που είχαμε με τον Απόστολο Γκλέτσο, μας απάντησε λακωνικά “μάλιστα, επανέρχομαι, αλλά για λίγο”. Στο κοινωνικό σίριαλ «Τατουάζ» θα πρωταγωνιστούν και οι Εβελίνα Παπούλια, Γιώργος Παρτσαλάκης και Ελίνα Ακριτίδου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση