Φθιώτιδα: Όταν το κλάμα του μωρού έσωσε την οικογένεια που είχε σταματήσει στο πάρκινγκ - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 20:21 Φθιώτιδα: Όταν το κλάμα του μωρού έσωσε την οικογένεια που είχε σταματήσει στο πάρκινγκ - ΦΩΤΟ

Το πολύνεκρο τροχαίο με την Πόρσε στην εθνική οδό μας θύμισε ένα παρόμοιο τροχαίο πάλι σε πάρκινγκ της εθνικής οδού - Τότε από καθαρή τύχη δεν ξεκληρίστηκε οικογένεια όταν πάνω στο αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει έπεσε με μεγάλη ταχύτητα ένα Audi και το διέλυσε.

Το τροχαίο έγινε τον Αύγουστο του 2015 στο 142ο χλμ, ρεύμα προς Αθήνα. Στο ασημί αυτοκίνητο, επέβαινε ένα νεαρό ζευγάρι με το μωρό τους. Επειδή ήθελαν να το αλλάξουν σταμάτησαν στο υπό κατασκευή πάρκινγκ που υπάρχει λίγο μετά τον κόμβο της Αταλάντης. Επειδή το μωρό όμως έκλαιγε βγήκαν από το αυτοκίνητο και το έκαναν μια μικρή βόλτα για να ηρεμήσει.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Σέρβος οδηγός ενός τεράστιου Audi χάνει τον έλεγχο και αφού παρασύρει τα σήματα που υπήρχαν στην είσοδο του πάρκινγκ, πέφτει με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο ασημί αυτοκίνητο της οικογένειας.

Οι γονείς και το μωρό σταθήκαν δυο φορές τυχεροί, αφού από τη σύγκρουση πολλά κομμάτια από τα αυτοκίνητα εκσφενδονίστηκαν τριγύρω, χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσουν. Τυχεροί και οι τρεις επιβάτες του Audi που επίσης δεν τραυματίστηκαν.

Οι εικόνες που ακολουθούν δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και πως από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση