Βιβλιοπαρουσίαση στη Λαμία «Οι Ασύμμετρες Πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 20:56 Βιβλιοπαρουσίαση στη Λαμία «Οι Ασύμμετρες Πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα»

Οι εκδόσεις ΑΛΕΞΙΠΥΡΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου των κ. κ. Ιωάννη Π. Σταμούλη & Νικόλαου Γ. Διαμαντή: «Οι Ασύμμετρες Πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή   17  Μαρτίου 2017  και ώρα 18:00 στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων   στην οδό Λεωνίδου 9 – 11  στην Λαμία.

Οι πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2007 ήταν μια τυχαία σύμπτωση ή ένα οργανωμένο σχέδιο με πολλούς εκτελεστές; Ένα ερώτημα στο οποίο προσπαθεί να απαντήσει μια μελέτη-έρευνα με τις υπογραφές του Προέδρου και του Επίτιμου Προέδρου της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, Ιωάννη Σταμούλη και Νικόλαου Διαμαντή.

To βιβλίο αποτελεί μια βιωματική  έκδοση, από δυο στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, που μετείχαν στην διαχείριση της πρωτοφανούς αυτής κρίσης, υποστηρίζοντας τον πυροσβεστικό μηχανισμό, που έδινε άνιση μάχη με τις ασύμμετρες απειλές που έπλητταν την χώρα.

Το βιβλίο «Οι Ασύμμετρες Πυρκαγιές του 2007 στην Ελλάδα» συγγράφηκε με την συναίσθηση του χρέους και του καθήκοντος, ώστε να καταγραφεί  με αίσθημα ευθύνης μια από τις τραγικές  στιγμές του τόπου μας, στην σύγχρονη ιστορία του.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ. κ. :

  • Νικόλαος Σταυρογιάννης Δήμαρχος Λαμιαίων
  • Νικόλαος Γιαννόπουλος, Αξιωματικός Ε.Σ. Διδάκτωρ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στην Τρομοκρατία και τις Ασύμμετρες Απειλές.
  • Βασίλειος Κανέλλος Εκπαιδευτικός, Συγγραφέας, Λαογράφος.

Συντονιστής της εκδήλωσης  που  τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Αξιωματικών  του Πυροσβεστικού Σώματος (ΕΑΠΣ) και της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Στερεάς Ελλάδας,  θα είναι  ο Δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ντελέζος   από την εφημερίδα  «ΤΑ ΝΕΑ».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση