ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μπακογιάννης, η Μενεγάκη, ο Κυριάκος, ο Καμμένος, ο λαντζιέρης και η ανθοδέσμη!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017 13:55 ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μπακογιάννης, η Μενεγάκη, ο Κυριάκος, ο Καμμένος, ο λαντζιέρης και η ανθοδέσμη!

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε την Πέμπτη, ανήμερα των γενεθλίων του, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha σε μια εντός και εκτός πολιτικής συζήτηση!          

Επέμεινε πως η κεντρική πολιτική σκηνή δεν τον ενδιαφέρει τουλάχιστον άμεσα αλλά δεν απέκλεισε αυτό να συμβεί στα ...50 του.

«Εμένα δεν μου αρέσει η κεντρική πολιτική σκηνή. Τώρα να σου πω στα 50 μου, στα 55, στα 60 μου… δεν ξέρω. Όσο εγώ μπορώ να δω τον εαυτό μου, δεν μου αρέσει η κεντρική πολιτική σκηνή. Μου αρέσει πάρα πολύ η τοπική αυτοδιοίκηση. Είμαι της λάντζας, είμαι λαντζιέρης. Ας πηγαίνουν οι άλλοι να σώσουν τον κόσμο, να μιλάνε για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, την παγκοσμιοποίηση και ας αφήσουν εμάς να μαζεύουμε τα σκουπίδια, να βουλώνουμε καμιά λακούβα , να κάνουμε κανέναν δρόμο…».

Aπό τα hight lights της συνέντευξης ήταν ο τρόπος που «απολογήθηκε» για την πρόσφατη αερομαχία του με τον Καμμένο αποτρέποντας με χιούμορ την επανάληψή της!

Όταν η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε γιατί ενώ ήξερε τι θα συμβεί απάντησε στον υπουργό εκείνος αφοπλιστικά είπε : «Ελα ντε τι με έπιασε και μένα; Κάτι με έπιασε και ανέδειξα αυτό που εγώ έβλεπα, ως την υποκρισία του συγκεκριμένου προσώπου -με όλο το σεβασμό το λέω γιατί από ό,τι καταλαβαίνω βλέπει Happy Day, φαντάζομαι θα βλέπει κι εσένα, άσε μη μπλέξουμε...Μετά με πήρε και με σήκωσε»

Και για να μην επαναληφθεί το ίδιο κοιτώντας την κάμερα είπε «Κύριε υπουργέ, αν με βλέπετε παρακαλώ έλεος! Εντάξει; Όχι άλλο κάρβουνο. Το κάναμε».

Δείτε το βίντεο:

Το φινάλε η Ελένη του έκρυβε μια ιδιαίτερη έκπληξη…λόγω γενεθλίων!

Στο τέλος της κουβέντας τους, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη άρπαξε την τεράστια ανθοδέσμη που υπήρχε στο τραπέζι και του την έδωσε λέγοντας: «Χρόνια σου πολλά! Βέβαια, σε κορίτσι θα το δώσεις γιατί είναι πολύ σπέσιαλ η ανθοδέσμη»!

Ο Κώστας Μπακογιάννης δέχτηκε τα λουλούδια με αμήχανο -αρχικά- χαμόγελο. Αμέσως μετά, όμως, πρόσθεσε με χιούμορ: «Θα το πάω σπίτι για να συγχωρεθεί αυτό που είπα νωρίτερα». Είχε προηγηθεί τηλεοπτικό «φλερτ» με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Αν θέλετε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη στην Ελένη Μενεγάκη πατήστε εδώ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση