Η όμορφη Λαμιώτισσα στο πλευρό του αγαπημένου της στο Survivor

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 18:44 Η όμορφη Λαμιώτισσα στο πλευρό του αγαπημένου της στο Survivor

Ο λόγος για τη Χριστίνα Μπόμπα από τη Λαμία, τη σύντροφο του παρουσιαστή του Survivor Σάκη Τανιμανίδη, που πριν φύγει για τον Άγιο Δομήνικο της έκανε πρόταση γάμου.

Όπως αναφέρει το tlife.gr λίγο πριν φύγει ο Σάκης Τανιμανίδης για τον Άγιο Δομίνικο, η σύντροφός του Χριστίνα Μπόμπα του ετοίμασε ένα πάρτι - έκπληξη κι εκείνος της έκλεψε την δόξα κάνοντάς της πρόταση γάμου. Λίγο μετά παραιτήθηκε από την δουλειά της κι έφυγε μαζί του για τον Άγιο Δομίνικο που γυρίζεται το Survivor, το οποίο παρουσιάζει.

Πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή του στο Down Town είχε δηλώσει: «Ναι πήραμε μια απόφαση ότι είναι καλύτερα και σίγουρα πιο σημαντικό να είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Θέλουμε να ζήσουμε αυτές τις εμπειρίες μαζί. Αυτό βέβαια ξεκινάει αρχικά με μια σκέψη της Χριστίνας που έχει εδώ και καιρό ότι θέλει να σταματήσει από τη δουλειά για να ακολουθήσει το δικό της δρόμο, να δημιουργήσει τις δικές της επιχειρηματικές ιδέες και να ασχοληθεί περισσότερο με το φιλανθρωπικό κομμάτι που τη συναρπάζει. Φυσικά σε όλο αυτό της είπα ότι θα είμαι δίπλα της να τη στηρίξω όπως μπορώ και έτσι θα βρίσκεται σε λίγο και αυτή στη Δομινικανή Δημοκρατία.»

Σήμερα η Χριστίνα μας έδειξε το πρώτης στιγμιότυπο από τον Άγιο Δομίνικο και είναι μια κούκλα. «Δυναμωτικό πρωινό! Καρύδα Άγιου Δομίνικου!», έγραψε η ίδια...

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση