Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο το πρωί στα Καμένα Βούρλα - Δείτε ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 23:10 Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο το πρωί στα Καμένα Βούρλα - Δείτε ΦΩΤΟ

Στο νοσοκομείο Λαμίας διακομίσθηκε η γυναίκα οδηγός του Ι.Χ, που συγκρούστηκε με φορτηγό στην παραλιακή των Καμένων Βούρλων.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 8:00΄ το πρωί Πέμπτης στον κεντρικό δρόμο των Καμένων Βούρλων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι χθες την ίδια περίπου ώρα έγινε κι άλλο τροχαίο στην παραλιακή, στο οποίο τραυματίστηκαν δυο άτομα (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 36χρονη οδηγός του Ι.Χ προσπάθησε να αποφύγει ένα κλωνάρι δέντρου που έπεσε στο ρεύμα της, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το φορτηγό που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα.

Μετά τη σύγκρουση το φορτηγό κατέληξε στη μάντρα της πολυκατοικίας και ευτυχώς που σταμάτησε εκεί.

Για να απεγκλωβιστεί η οδηγός, η οποία είναι από το Καινούργιο, χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών του Π.Κ. Αγίου Κωνσταντινου. Η 36χρονη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου ερευνά το Α.Τ. Καμένων Βούρλων.

Την ίδια ώρα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ίντερνετ Cafe, επίσης στην παραλιακή των Καμένων Βούρλων, που σύμφωνα με πληροφορίες προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο εσωτερικό του καταστήματος, ωστόσο οι πυροσβέστες πρόλαβαν τα χειρότερα.

Δείτε φώτο από το τροχαίο: