Μετά από 2,5 χρόνια το Νοσοκομείο Λαμίας απέκτησε Δ.Σ.

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 09:26 Μετά από 2,5 χρόνια το Νοσοκομείο Λαμίας απέκτησε Δ.Σ.

Διοίκηση απέκτησε..., να δούμε τώρα ποτέ θα αποκτήσει και αξονικό.

Για να γίνουν τα αυτονόητα σε αυτή τη χώρα, χρειάζονται να περάσουν κάποια χρόνια, όπως στην περίπτωση του ΓΝ Λαμίας, που ήταν χωρίς διοίκηση για πάνω από δυο χρόνια.

Επιτέλους απέκτησε νέο διοικητικό συμβούλιο το νοσοκομείο Λαμίας, το οποίο καλείται να δώσει άμεσες λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΓΝ Λαμίας.

Εκτός από τον διοικητή Παναγιώτη Ζυγούρη και τον αναπληρωτή διοικητή Ανδρέα Κολοκυθά, δείτε παρακάτω όλα τα ονόματα των μελών, που απαρτίζουν το νέο ΔΣ του νοσοκομείου:

1. ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αλεξάνδρου, Πτυχιούχος του Τμήματος Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, ως Πρόεδρος.
 
2. ΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ευαγγέλου, Μηχανολόγος – Μηχανικός, με αναπληρωτή του τον ΣΤΑΣΙΝΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Σταμάτη, Ορθοπεδικό -Χειρούργο.
 
3. ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Γεωργίου,  Οδοντίατρος, με αναπληρωτή της τον ΓΚΟΥΒΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ του Κωνσταντίνου, Ελεύθερο Επαγγελματία.
 
4. ΚΟΥΤΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου, Ελεύθερος Επαγγελματίας, με αναπληρώτριά του την ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Κωνσταντίνου, Συνταξιούχο δημόσιο υπάλληλο ΙΚΑ.
 
5. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ιωάννη, Πτυχιούχος Οδοντιατρικής της Σχολής Στοματολογίας του Ιατρικού Πανεπιστημίου Σόφιας, Βουλγαρία, Αναπληρωτής Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρώτριά του την Παπανάγνου Ηλιάνα του Ιωάννη, κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Προϊσταμένη της Διοικητικής-Οικονομικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.
 
6. ΠΑΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Αθανασίου, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., Διευθυντής Ουρολογίας, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον ΜΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ του Νικολάου, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
 
7. ΜΑΚΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ του Δημητρίου, κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή της τον ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Κωνσταντίνου, κλάδου ΠΕ Χημείας-Βιοχημείας-Βιολογίας, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση