Πότε τελειώνει ο κόμβος της Ξηριώτισσας - Τι λέει ο Θύμιος Καραΐσκος (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 11:06 Πότε τελειώνει ο κόμβος της Ξηριώτισσας - Τι λέει ο Θύμιος Καραΐσκος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες το έργο της Ξηριώτισσας - Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, που για πολλοστή φορά βρέθηκε στο έργο για να ενημερωθεί.

Ο Θύμιος Καραΐσκος γνωρίζοντας την αναγκαιότητα και την σπουδαιότητα του συγκεκριμένου έργου, από την πρώτη, μεχρι και την τελευταια στιγμή, παρακολουθούσε από κοντά τις εργασίες και ήταν εκεί για να δώσει λύσεις στα οποία προβλήματα προέκυπταν κατά την εξέλιξη του έργου.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Αντιπεριφερειάρχης μαζί με τους συνεργάτες του και τους υπεύθυνους του έργου βρέθηκε για μια ακόμη φορά στον κόμβο της Ξηριώτισσας. Λίγο αργότερα σχολιάζοντας στο προφίλ του στο Facedook ο Θύμιος Καραΐσκος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

«Δεν μπορώ να σας κρύψω την χαρά μου όταν βλέπω ευχαριστημένους πολίτες. Δεν μπορώ να μην νιώσω βαθιά ικανοποίηση όταν –αντί για θυμωμένους ή έστω εκνευρισμένους διερχόμενους οδηγούς- είδα ανθρώπους να σταματούν τα αυτοκίνητά τους για να συγχαρούν με έναν καλό λόγο και μια φιλική κίνηση τους εργαζόμενους στο έργο του ανισόπεδου κόμβου της Ξηριώτισσας στην είσοδο της πόλης μας.

Χθες το απόγευμα μέχρι το βράδυ ήμουν εκεί... Εκεί όπου οι εργαζόμενοι και οι υπάλληλοι των υπηρεσιών μας, δουλεύουν στην κυριολεξία νυχθημερόν για να αποφύγουν την περαιτέρω ταλαιπωρία των οδηγών λόγω των κυκλοφοριακών παρεμβάσεων που γίνονται αυτές τις ημέρες.

Ένα ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους είναι λίγο, όπως και ένα συγνώμη σε όλους εσάς για την όποια μικρή ταλαιπωρία που σας δημιουργούμε. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε την απόλυτη κατανόησή σας. Οι οποίες οδικές παρεμβάσεις –όπως με διαβεβαίωσαν οι τεχνικές μας υπηρεσίες- ολοκληρώνονται το πολύ σε 4-5 ημέρες από σήμερα.

Πρόκειται όμως για ένα πραγματικά μεγάλο έργο, ένα όνειρο δεκαετιών, το οποίο όλοι μας θα έχουμε να καμαρώνουμε για τα επόμενα χρόνια...», έγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη το απόγευμα της Τετάρτης στο έργο της Ξηριώτισσας, όπου πραγματικά τα συνεργεία δουλεύουν μεχρι τη νύχτα για να ολοκληρωθεί το έργο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση