Η απάντηση του Διοικητή για τα φίδια στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 13:20 Η απάντηση του Διοικητή για τα φίδια στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας

Μετά από τηλεφωνήματα αναγνωστών, που βρέθηκαν την Κυριακή στο νοσοκομείο Λαμίας, κάναμε την ανάρτηση για τα φίδια έξω από τα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, τονίζοντας ότι απαιτείται επειγόντως ο καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου (διαβάστε σχετικά)

Μέσα από αυτή την ανάρτηση, που απλά καταγράφει ένα γεγονός, που μας ανέφεραν αναγνώστες μας, ο κ. Ζυγούρης διέκρινε την δίκη μας αγωνιώδη προσπάθεια  να μειώσουμε τα αποτελέσματα της Διοίκησης, με συνέπεια να δημιουργήσουμε φόβο  και να κλονίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στο ΓΝ Λαμίας και γενικότερα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. (!)

Διαβάστε την απάντηση του κ. Διοικητή και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Με αφορμή χθεσινή ανάρτηση δημοσιεύματος στον ηλεκτρονικό τύπο με θέμα «Φίδια κάνουν "βόλτες" έξω από τα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας» και υπότιτλο «Απαιτείται επειγόντως ο καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου, μέσα και έξω από Νοσοκομείο Λαμίας»,  σας γνωρίζουμε ότι υφίσταται ενεργής σύμβαση με ιδιωτική εταιρεία για τις υπηρεσίες «Απεντόμωσης – Μυοκτονίας – Απολύμανσης και Αντιοφικής προστασίας του ΓΝ Λαμίας», έγινε έγκαιρα εγκατάσταση του οφιοαπωθητικού δικτύου και έχει καθαριστεί ο περιβάλλων αύλιος χώρος του νοσοκομείου. Πέραν τούτων, επισημαίνουμε ότι ο καθαρισμός του χώρου εκτός της περιβόλου του νοσοκομείου ανήκει στην αρμοδιότητα άλλων φορέων.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, η αγωνιώδης προσπάθεια των συντακτών της σχετικής ανάρτησης είναι να μειώσουν τα αποτελέσματα της Διοίκησης, με συνέπεια να δημιουργήσουν φόβο  και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στο ΓΝ Λαμίας και γενικότερα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Τους διαβεβαιώνουμε ότι και αυτή τους η απόπειρα θα πέσει στο κενό, όπως όσες προηγήθηκαν αλλά και όσες θα ακολουθήσουν».

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
 Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΖΥΓΟΥΡΗΣ
 
ΥΓ: Ελπίζουμε να μην κάνει ΕΔΕ ο Διοικητής για τη διαρροή της πληροφορίας για τα φίδια!!!!
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com