Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες του Δήμου στην ΠΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 09:03 Λαμία: Έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες του Δήμου στην ΠΕΛ

Στόχος να ετοιμαστεί ο χώρος για να το Ράλλυ Ακρόπολις - Απίθανο όμως να γίνει φέτος η 51η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Ο Δήμος Λαμιέων κλήθηκε για άλλη μια φορά να βοηθήσει και να καθαρίσει το χώρο της ΠΕΛ, αφού σε ένα 15μερο περίπου η Λαμία θα υποδεχθεί το "Ακρόπολις" και η οργανώτρια αρχή θα έχει όπως και πέρυσι το στρατηγείο της στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΕΛ, από την επιδρομή των διαρρηκτών, κλεφτών και κάθε είδους "τρωκτικών" είναι πραγματικά τραγική.

Τώρα η νέα διοίκηση δίνει αγώνα για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και γι΄αυτό κλήθηκε για μια ακόμη φορά να βγάλει το φίδι από την τρύπα ο Δήμος με μηχανήματα και προσωπικό.

Το "στοίχημα" για να ετοιμαστεί ο χώρος για το Ράλλυ Ακρόπολις φαίνεται πως θα κερδηθεί, όμως όλα δείχνουν ότι για πρώτη φορά φέτος δεν θα γίνει η Έκθεση, ένας θεσμός που πέρυσι έκλεισε 50 χρόνια ζωής. Αναμένουμε να δούμε αν θα καταλογιστούν ευθύνες σε εκείνους που την οδήγησαν τον υγιέστατο αυτόν φορέα σε αυτή την κατάντια.

Το πρωί στο χώρο της ΠΕΛ συναντήσαμε τον νέο Πρόεδρο του φορέα, Λεωνίδα Κωστόπουλο, καθώς επίσης και τους αντιδημάρχους Γιώργο Λάμπρου και Δημήτρη Κυρίτση.

Δείτε το βίντεο: