Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ποια ληστεία? Είχε παίξει ο ίδιος τις εισπράξεις σε τυχερά παιγνίδια!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 10:40 Λαμία: Ποια ληστεία? Είχε παίξει ο ίδιος τις εισπράξεις σε τυχερά παιγνίδια!

«Μούφα» η ληστεία χθες τα ξημερώματα στη Λαμία, με λεία 9.000€, που "άρπαξαν" από 31χρονο υπάλληλο πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 31χρονος υπάλληλος ομολόγησε ότι αναγκάστηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία, αφού ήταν εθισμένος στο τζόγο και είχε παίξει ο ίδιος τα χρήματα των εισπράξεων του πρακτορείου. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα, που έχει παίξει, είναι περισσότερα από τα 9.000€, που αρχικά δήλωσε ότι του άρπαξαν, αφού το άνοιγμα μπορεί να φτάνει και τα 15.000€.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, της Αστυνομικής Δ/νσης Φθιώτιδας, κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ιστορία, που είχε σκαρφιστεί ο 31χρονος, ωστόσο τους προβλημάτιζαν λίγο τα σημάδια από τις "γροθιές" στο πρόσωπο του "θύματος".

Τελικά όπως ανακάλυψαν οι αστυνομικοί ο 31χρονος είχε αυτοτραυματιστεί με την πόρτα του αυτοκινήτου του και στη συνέχεια είπε στους αστυνομικούς, που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, ότι οι ληστές του είχαν στήσει καρτέρι τα μεσάνυχτα έξω από το σπίτι του. Εκεί μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο τον αιφνιδίασαν και τον "γρονθοκόπησαν", χωρίς να προλάβει να δει τα χαρακτηριστικά τους (διαβάστε  σχετικά).

Ο 31χρονος Λαμιώτης «δράστης - θύμα» της χθεσινής ληστείας θα οδηγηθεί τις επόμενες ώρες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Όλοι μιλάνε για ένα πάρα πολύ καλό και εργατικό παιδί, που δυστυχώς όπως και πάρα πολλοί άλλοι, έπεσε θύμα του τζόγου.