Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Μαχαίρωσε τη γειτόνισσα και μετά πήγε για φραπέ στο καφενείο!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 08:32 Λαμία: Μαχαίρωσε τη γειτόνισσα και μετά πήγε για φραπέ στο καφενείο!

Μεθυσμένος σκόρπισε τον πανικό χθες το πρωί στη Λυγαριά Λαμίας...

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 9:00'  το πρωί στη Λυγαριά όταν ένας 43χρονος μαχαίρωσε την 63χρονη γειτόνισσά του, τραυματίζοντάς την σοβαρά, ενώ πιο ελαφρά τραυμάτισε το σύζυγό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 43χρονος, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, διαπληκτίστηκε με τη άτυχη 63χρονη και την μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα. Ελαφρά στα χέρια τραυμάτισε και τον ηλικιωμένο σύζυγο της 63χρονης, ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει το κακό, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στη συνέχεια ο 43χρονος δράστης, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, πήγε στο καφενείο του χωριού ζήτησε να του φτιάξουν έναν φραπέ, τον πήρε και έφυγε.

Η άτυχη γυναίκα, με βαθύ τραύμα στην κοιλιακή χώρα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις.Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Στην Α.Δ. Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην κοινότητα της Λυγαριάς, οι κάτοικοι της οποίας ήταν στο πόδι, αφού ο 43χρονος με το μαχαίρι κυκλοφορούσε ελεύθερος και κάπου κρυβόταν.

Τελικά μετά από μια ώρα περίπου οι αστυνομικοί της Α' ΟΠΚΕ Φθιώτιδας κατάφεραν να τον εντοπίσουν, μέσα σε μια αποθήκη όπου κρυβόταν, και τον συνέλαβαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν μεχρι το πρωί στην πλατεία του χωριού και τα έπινε. Κάποια στιγμή μάλιστα, γύρω στις 7:00΄ το πρωί, συγχωριανοί που πήγαιναν στις δουλειές τους, τον είδαν μαζί με έναν άλλον φίλο του, που τα έπιναν παρέα,  να χορεύουν στην πλατεία.

Για ότι νεότερο υπάρξει για την εξέλιξη της υγείας της 63χρονης θα σας ενημερώσουμε....