Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Καθαρός Ασωπός»... από την ιδέα στην πράξη!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 11:52 «Καθαρός Ασωπός»... από την ιδέα στην πράξη!

Μια μεγάλη γιορτή θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 6 Ιουνίου στο Σχηματάρι, με σύνθημα «Καθαρός Ασωπός... από την ιδέα στην πράξη»!

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου, του Aναπληρωτή Yπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, καθώς επίσης και άλλων στελεχών της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη εκδήλωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Δήμο Τανάγρας με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος πρόσφατα είχε εκφράσει την ικανοποίησή του για την αναφορά του πρωθυπουργού στον Ασωπό, με σύνθημα «Καθαρός Ασωπός... από την ιδέα στην πράξη»,  θα παρουσιάσει το ολοκληρωμένο σχέδιο εξυγίανσης, που υλοποιείται στην περιοχή για την απορρύπανση και την ανάπτυξή της.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει περιβαλλοντικές δράσεις, παιχνίδια, μουσικές και άλλες εκπλήξεις. Η αυλαία της ημέρας θα πέσει με μια μεγάλη γιορτή για όλους.

Μια δωρεάν συναυλία με τον αγαπημένο τραγουδοποιό Μίλτο Πασχαλίδη!!!