ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 16 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Acropolis: Εντυπωσιακή εμφάνιση με διακρίσεις για τον Χρυσόστομο Καρέλλη

Acropolis: Εντυπωσιακή εμφάνιση με διακρίσεις για τον Χρυσόστομο Καρέλλη

Η πρώτη συμμετοχή στο Acropolis του Λαμιώτη οδηγού Χρυσόστομου Καρέλλη με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη συνοδεύτηκε με σημαντικές διακρίσεις, παρά τις ατυχίες της πρώτης ημέρας.

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης οδηγούσε για πρωτη φορά το αγωνιστικό της Peugeot 208 Vti R2 και ο αρχικός στόχος ήταν ο τερματισμός και μια αξιοπρεπή εμφάνιση, όπως ίδιος είχε δηλώσει στην παρουσίαση.

Τελικά όπως αποδείχτηκε το πλήρωμα του Peugeot 208 R2 κινήθηκε ταχύτατα και τις δυο ημέρες του "SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2017". Το Σάββατο όμως είχε την ατυχία με τα δυο σκασμένα λάστιχα, όπου χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Το Peugeot R2 του Λαμιώτη οδηγού δούλεψε στην εντέλεια και δεν έβγαλε το παραμικρό πρόβλημα δείχνοντας τις δυνατότητές του, με τους χρόνους που πέτυχε, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Το πλήρωμα του Peugeot 208 R2 Καρέλλης - Παναγιωτούνης πήρε την θέση στην κατηγορία F2, την στην κατηγορία RC3, την στους Έλληνες οδηγούς και την 11η στη γενική της ERC.

«Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Είναι όμορφα που βρισκόμαστε στον τερματισμό, ενώ ταυτόχρονα κάναμε ανταγωνιστικούς χρόνους. Χωρίς τα κλαταρίσματα το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο, αλλά οι ατυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα», δήλωσε ο Λαμιώτης οδηγός.