Δείτε φωτογραφίες από την τελετή αποφοίτησης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 16:56 Δείτε φωτογραφίες από την τελετή αποφοίτησης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 47η  τελετή καθομολόγησης των αποφοίτων του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Ιουνίου στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Κτιρίου της Βιβλιοθήκης, παρουσία του Προέδρου του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας κ. Πέτρου Λάμψα, του αναπληρωτή Προέδρου επί των Ακαδημαϊκών θεμάτων κ. Στριμπάκου Νικόλαου, του  Διευθυντή της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας κ. Γιόφτσου Γεώργιου, της προέδρου του Τμήματος κ. Καπρέλη Ελένης  και των καθηγητών του Τμήματος.

Την καθομολόγηση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Καραϊσκος Ευθύμιος και η Αντιδήμαρχος θεμάτων Παιδείας και Πολιτισμού κ. Βίβιαν Αργύρη, οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό.  Από το Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών στους αποφοίτους μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ρουμελιώτης Σπύρος ενώ συγκινητικός ήταν ο αποχαιρετιστήριος λόγος του κ. Κων/νου Ιουλιανού πατέρα απόφοιτης του Τμήματος. 

Με το χορευτικό δρώμενο «φυσικοθεραπεία εν κινήσει» οι μαθητές του Γυμναστηρίου «Εν Κινήσει»  πλαισίωσαν την  τελετή η οποία ολοκληρώθηκε με τα λόγια της πρωτεύσασας κ. Μπίλικα Παρασκευής και με την με την απονομή των πτυχίων στους αποφοίτους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση