Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Τον πήρε η κατηφόρα κι έγινε χαμός (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 20:32 Λαμία: Τον πήρε η κατηφόρα κι έγινε χαμός (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

«Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα...», είπαν οι γείτονες στο LamiaReport.

Ο λόγος για έναν 78χρονο οδηγό που στις 8:30΄ το πρωί σκόρπισε τον πανικό στο κέντρο της Λαμίας. Ο ηλικιωμένος οδηγός κατέβαινε την οδό Βενιζέλου και όπως ο ίδιος μας είπε κόλλησε το γκάζι, από το πράσινο Subaru που οδηγούσε.

Αρχικά χτύπησε ένα παρκαρισμένο λευκό Suzuki Swift  και στη συνέχεια έπεσε πάνω στο κίτρινο Fiat που ήταν παρκαρισμένο πιο κάτω. Το κίτρινο Fiat το μετακίνησε τουλάχιστον 10 μέτρα και ευτυχώς που κατέληξαν πάνω στον τοίχο γιατί θα υπήρχε και συνέχεια.

Οι περίοικοι πετάχτηκαν έξω έντρομοι ακούγοντας το δυνατό "μπαμ" και όπως είπαν κάποιοι, που ήταν στις απέναντι βεράντες, από τύχη δεν υπήρξαν θύματα, αφού στο συγκεκριμένο σημείο του πεζοδρομίου δευτερόλεπτα πριν περνούσε κόσμος.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 78χρονος οδηγός είχε δίπλωμα, ωστόσο λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, ίσως θα έπρεπε να επανεξεταστεί όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Λίγα λεπτά αργότερα από το σημείο περνούσε μια μητέρα με το μωρό στο καροτσάκι και δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα γινόταν αν περνούσαν την ώρα που χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου από τον ηλικιωμένο οδηγό.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τι έγινε σήμερα το πρωί στην κατηφόρα της οδού Βενιζέλου στο κέντρο της πόλης.