"Σήκωσαν" τα χρήματα από την τράπεζα και τα άρπαξαν οι ληστές που "μπούκαραν" στο σπίτι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 10:15 "Σήκωσαν" τα χρήματα από την τράπεζα και τα άρπαξαν οι ληστές που "μπούκαραν" στο σπίτι

Οι αδίστακτοι κακοποιοί χτύπησαν και βασάνισαν το ηλικιωμένο ζευγάρι για να μάθουν που έκρυβαν τα χρήματα - Περισσότερα από 80.000 ευρώ, οικονομίες μιας ζωής, έκαναν φτερά μέσα σε μια εφιαλτική νύχτα.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Μύτικα Χαλκίδας, όπου διαμένει το ηλικιωμένο ζευγάρι, που δυστυχώς έκανε το λάθος να "σηκώσει" όλες τις οικονομίες που είχε στη τράπεζα για να τις "φυλάξει" στο σπίτι.

Οι ληστές ήταν τρεις. Φορούσαν κουκούλες και ο ένας κρατούσε μαχαίρι. Όλα δείχνουν ότι μάλλον γνώριζαν για τα χρήματα, αφού χτύπησαν τον 75χρονο και απείλησαν ότι θα σφάξουν τον ίδιο και την 68χρονη σύζυγό του.

Οι άτυχοι ηλικιωμένοι έζησαν πραγματικά εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τους και τελικά οι ληστές πήραν τις 80.000 και τα χρυσαφικά που είχαν στο σπίτι και εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία ε΄χει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των αδίστακτων ληστών.

Στην ίδια περιοχή πριν από λίγες ημέρες οι ληστές με το σίδερο είχαν ληστέψει και "σιδερώσει" μια ιδιοκτήτρια βενζινάδικου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση