Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Σε ποιον δρόμο θα στηθεί γιορτή με Live μουσική το βράδυ της Τετάρτης;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 08:12 Λαμία: Σε ποιον δρόμο θα στηθεί γιορτή με Live μουσική το βράδυ της Τετάρτης;

Υπαίθριο party stage με Live μουσική , street food και πολλές εκπλήξεις, το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου στο κέντρο της πόλης!!!

Ο λόγος για την οδό Καζούλη που το βράδυ της Τετάρτης από τις 8:00' μέχρι τη 01.00' θα γίνει χαμός. Λέιζερ, φώτα και πολύ καλή διάθεση για ένα υπαίθριο stage που θα μετατραπεί σε μια μεγάλη γιορτή.

Όλα αυτά με αφορμή την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, που γιορτάζει η "Μουσική". Έτσι, και στη Λαμία γιορτάζουμε τη 18η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Το συγκρότημα των «Brandy Σουαρέ» θα αναλάβει να μας ταξιδέψει μουσικά και να δημιουργήσει μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά για όλους μας.

Πάρτε μια γεύση:

Επίσης, επειδή η όρεξη σίγουρα θα ανοίξει, γευστικό και ποιοτικό street food παρασκευασμένο αποκλειστικά με τοπικά υλικά θα προσφέρεται στο χώρο της εκδήλωσης.

Όποιος επιθυμεί θα μπορεί να το απολαύσει έναντι συμβολικής συμμετοχής ενισχύοντας έτσι και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα της ημέρας, καθώς τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Νοσοκομείο Λαμίας για την αγορά ιατρικού υλικού.

Με την υποστήριξη του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ του ΕΜΠΟΡΙΚΟY ΣΥΛΛOΓΟΥ ΛΑΜΙΑΣ, της ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ ΑΤΑΛAΝΤΗΣ και υπό την αιγίδα τoυ ΔHΜΟΥ ΛΑΜΙEΩΝ, γιορτάζεται φέτος και στη Λαμία η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής!!!

Με την υποστήριξη των επιχειρήσεων:
Μεζεδοπωλείο «Παλιά Ιστορία»
«BLe'» Coffee Bar And More