Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρήνος: Νεκρή 24χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 12:10 Θρήνος: Νεκρή 24χρονη μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Η άτυχη κοπέλα ήταν μέσα στους καπνούς και μιλούσε με την γειτόνισσα, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή...

Σοκ προκαλεί η είδηση πως μία 24χρονη βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην πόλη της Λάρισας.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, όταν περίπου στις 9:00' π.μ. η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Κουντουριώτου στη συνοικία Λιβαδάκι.

Όταν οι πυροσβέστες τελικά κατάφεραν να μπουν μέσα στο χώρο διαπίστωσαν πως μία γυναίκα κείτονταν χωρίς τις αισθήσεις της.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γειτόνισσας στη Larissanet.gr, η οποία χτύπησε την πόρτα και άκουσε ζωντανή – μέσα στους καπνούς – την 24χρονη, η οποία όμως δεν κατάφερε να βγει έξω από το διαμέρισμα.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας.

Σε ανάρτηση στο twitter η Πυροσβεστική αναφέρει: «Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα, επί της οδού Κουντουριώτου, στην πόλη της Λάρισα».

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο θάνατος της 24χρονης Χριστίνας Παπαγιαννοπούλου στο ισόγειο της οδού Κουντουριώτου ερευνά η Π.Υ Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός της προκλήθηκε από αναθυμιάσεις. Πιθανότερο σύμφωνα με τους γείτονες είναι να υπήρχε αναμμένο μάτι κουζίνας στο διαμέρισμα και από αυτό να προκλήθηκε το κακό.

Πηγή: Larissanet.gr