Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρήνος για την 24χρονη Χριστίνα που πέθανε από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 17:25 Θρήνος για την 24χρονη Χριστίνα που πέθανε από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Το χρονικό της τραγωδίας - Η συγκλονιστική μαρτυρία της γειτόνισσας στη Larissanet – Τι λέει η Ιατροδικάστης για τον τραγικό χαμό της 24χρονης κοπέλας.

Είναι η είδηση που το πρωί της Δευτέρας συγκλόνισε την Λάρισα. Μια 24χρονη, η Χριστίνα Παπαγιαννοπούλου έχασε την ζωή της στο διαμέρισμα που διέμενε επί της οδού Κουντουριώτη στο Λειβαδάκι. Στο άκουσμα της είδησης η συνοικία και η ολόκληρη η πόλη πάγωσε.

Η έρευνα αναμένεται να απαντήσει στα αναρίθμητα “γιατί” της τραγωδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Larissanet.gr η 24χρονη εργάζονταν σε καφέ μπαρ στη συνοικία της Νεάπολης, σε μικρή απόσταση από το σπίτι που συνέβη το κακό.

Η μαρτυρία που συγκλονίζει...

Η άτυχη κοπέλα έχασε την ζωή της όταν πιθανόν από αναμμένο μάτι στην κουζίνα προκλήθηκε φωτιά και καπνοί. Η 24χρονη εγκλωβίστηκε στο ισόγειο διαμέρισμα.

Οι περίοικοι προσπάθησαν να βοηθήσουν βλέποντας τους καπνούς να ξεπηδούν από το διαμέρισμα. Η μαρτυρία της γειτόνισσα Αγγέλας Τσιφούτη στη Larissanet συγκλονίζει. «Χτύπησα την πόρτα και ήταν ακόμη ζωντανή», λέει…

«Ήταν Ζωντανή τα πρώτα λεπτά της φωτιάς»

Την συγκλονιστική μαρτυρία της Larissanet επιβεβαιώνει η Ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, που διενήργησε την νεκροψία – νεκροτομή στο άψυχο σώμα της νεαρής Χριστίνας. Η κα Λεονταρή επιβεβαίωσε ότι «τα πρώτα λεπτά η 24χρονη ήταν ζωντανή σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης». Η λεπτομέρεια αυτή φαίνεται να δένει με την μαρτυρία της γειτόνισσας η οποία χτύπησε την πόρτα ενώ το διαμέρισμα φλεγόταν και η νεαρή Χριστίνα έδωσε σημάδια ζωής.

Επίσης κατά την ιατροδικαστική εξέταση συλλέχθηκαν δείγματα για τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις. Από αυτή την διαδικασία θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για το πως συνέβη η τραγωδία.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η Π.Υ Λάρισας σε ένα φαινομενικά ήσυχο πρωινό λίγο μετά τις 9 το πρωί, δέχεται κλήση για άμεση επέμβαση στη συνοικία Λειβαδάκι και αμέσως έσπευσε στο σημείο, επί της Κουντουριώτη 33, με δύο οχήματα για να σβήσει την φωτιά και να περιορίσει τους καπνούς που ξεπηδούσαν από το ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας Οι άντρες της Πυροσβεστικής  βρίσκουν το διαμέρισμα κλειστό και προσπαθούν να σπάσουν την μπαλκονόπορτα από την βεράντα στο πίσω μέρος. Η φωτιά και οι καπνοί έχουν κατακλύσει το διαμέρισμα και οι πυροσβέστες, ενώ καταφέρνουν το μπουν στο διαμέρισμα, αντικρίζουν νεκρή την 24χρονη! Στο σημείο κατέφτασε το ασθενοφόρο που απλά παρέλαβε το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας.

Εικόνες από το εσωτερικό της οικίας που γράφτηκε η τραγωδία με την 24χρονη:

διαμερισμα φωτια λαρισα (3)

διαμερισμα φωτια λαρισα (1)

διαμερισμα φωτια λαρισα (2)

Με ένα δάκρυ την αποχαιρετούν στο fb

Οι αναρτήσεις φίλων της στην προσωπική της σελίδα στο facebook συγκλονίζουν. Εύχονται καλό ταξίδι στη Χριστίνα Παπαγιαννοπούλου που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή. Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως το χαμογελαστό κορίτσι έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από την ζωή.

Πηγή:  Larissanet.gr