Λαμία: Στα "κάγκελα" οι συμβασιούχοι - Τι θα γίνει με τα σκουπίδια; - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 19:45 Λαμία: Στα "κάγκελα" οι συμβασιούχοι - Τι θα γίνει με τα σκουπίδια; - ΒΙΝΤΕΟ

Θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τα σκουπίδια μέσα στην πόλη τις επόμενες ημέρες, που ανεβαίνει η θερμοκρασία, αν συνεχιστεί η απεργία....

Μέσα στο γενικό χαμό και τις απεργίες οι συμβασιούχοι πήραν και μια θετική απόφαση από τα δικαστηρια της Λαμίας για να πληρωθούν τουλάχιστον το πρώτο τρίμηνο από τα δυο που είναι απλήρωτοι.

Αργά το μεσημέρι οι συμβασιούχοι του Δήμου Λαμιέων έμαθαν τα ευχάριστα νέα για την απόφαση του δικαστηρίου που βγήκε υπέρ τους και έτσι τουλάχιστον θα μπορέσουν να πάρουν κάποια χρήματα, έστω και του πρώτου 3ημηνου, αφού είναι σε τρομερά δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Από νωρίς το πρωί οι συμβασιούχοι έκαναν κατάληψη στο αμαξοστάσιο του Δήμου και δεν επέτρεπαν σε κανένα όχημα να μπει ή να βγει.

«Τέρμα πια στην ομηρία, τέρμα πια στην κοροϊδία...», γράφουν στο πανό που ανάρτησαν στην είσοδο του αμαξοστασίου, οι συμβασιούχοι στο Δήμο Λαμιέων.

Στο πλευρό τους και ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης, ο οποίος πρόσφατα είχε καταθέσει υπέρ τους στο δικαστήριο που κέρδισαν. Ο Δήμαρχος Λαμιέων σε δηλώσεις του τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να δώσει άμεσα λύση, ενώ σε συνάντηση που είχε μαζί τους το πρωί στο αμαξοστάσιο τους ενημέρωσε ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και παρενέργειες από την απεργία, που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Είναι γεγονός ότι από τις πρόσφατες ισχυρές βροχοπτώσεις υπάρχουν κτηνοτρόφοι αποκλεισμένοι και αγροτικοί δρόμοι που περιμένουν τα μηχανήματα του Δήμου για να ανοίξουν. Οι διαμαρτυρίες των κτηνοτρόφων και των παραγωγών από τις γύρω κοινότητες είναι πολλές και πρέπει άμεσα να δοθεί μια λύση.

Οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα κάνουν τριήμερη απεργία, ενώ καθοριστικό είναι το αυριανό ραντεβού που έχουν στην Αθήνα οι συνάδελφοί τους με τον Υπουργό για την εξέλιξη της απεργίας.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση