Λαμία: Απόψε το party stage με Live μουσική στο κέντρο της πόλης!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 07:10 Λαμία: Απόψε το party stage με Live μουσική στο κέντρο της πόλης!

Σήμερα Τετάρτη στην οδό Καζούλη από τις 8:00' μέχρι τη 01.00' θα γίνει χαμός. Λέιζερ, φώτα και πολύ καλή διάθεση για ένα υπαίθριο stage που θα μετατραπεί σε μια μεγάλη γιορτή!!!

Ο Δήμος Λαμιέων γιορτάζει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και σε συνεργασία με το Επιμελητηριο Φθιώτιδας και τον Εμπορικό Σύλλογο, την Τετάρτη 21 Ιουνίου, από τις 08:00 μ.μ. έως 01:00 π.μ. η οδός Καζούλη μεταμορφώνεται.

Ο δρόμος θα αλλάξει όψη. Λέιζερ, φώτα και ένα υπαίθριο stage θα συμβάλουν σε αυτό.

Η Λαμία γιορτάζει για πρώτη φορά την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής. Όλα αυτά με αφορμή την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου (21/6), που γιορτάζει η "Μουσική".

Το συγκρότημα των "Brandy Σουαρέ" θα αναλάβει να μας ταξιδέψει μουσικά, δημιουργώντας μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά για όλους μας. Στο χώρο της εκδήλωσης θα προσφέρεται σε όποιον επιθυμεί, έναντι συμβολικής συμμετοχής, γευστικό και ποιοτικό street food, παρασκευασμένο αποκλειστικά με τοπικά υλικά.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για την αγορά ιατρικού υλικού.

Δείτε τι είπαν στο LamiaReport για την αποψινή γιορτή στην πόλη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Αλέκος Διαμαντάρας και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Βλαχογιάννης.

Με την υποστήριξη του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ του ΕΜΠΟΡΙΚΟY ΣΥΛΛOΓΟΥ ΛΑΜΙΑΣ, της ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ ΑΤΑΛAΝΤΗΣ και υπό την αιγίδα τoυ ΔHΜΟΥ ΛΑΜΙEΩΝ, γιορτάζεται φέτος και στη Λαμία η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής!!!

Με την υποστήριξη των επιχειρήσεων:
Μεζεδοπωλείο «Παλιά Ιστορία»
«BLe'» Coffee Bar And More

Προσαρμοσμένη αναζήτηση