Φθιώτιδα: Τον "τσίμπησαν" με χασίς πριν επιβιβαστεί στο πλοίο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 08:51 Φθιώτιδα: Τον "τσίμπησαν" με χασίς πριν επιβιβαστεί στο πλοίο

Ο λόγος για έναν οδηγό φορτηγού που το πρωί της Τρίτης ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής από Άγιο Κωνσταντίνο για Αλόννησο.

Όμως δεν πρόλαβε, αφου σε έλεγχο, που έγινε με τη βοήθεια μάλιστα αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε στη κατοχή του χασίς και έτσι η επιβίβαση δεν έγινε ποτέ.

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου από το Λιμενικό Τμήμα του Αγίου Κωνσταντίνου:

«Σας  ενημερώνουμε ότι την 20-06-2017 και περί ώρα 09:30 στα πλαίσια αστυνομικού ελέγχου από μεικτό κλιμάκιο στελεχών Υπηρεσίας μας – Γραφείου ασφαλείας (Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών ) – Κ.Ε.Α./ Κ.Λ. Βόλου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη στο λιμένα Αγ. Κωνσταντίνου ιδιοκτήτης Ι.Χ. Φ/Γ οχήματος ενώ επρόκειτο να επιβιβαστεί στο Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο «ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ» με τελικό προορισμό την Αλόννησο να φέρει επί του οχήματος του  σε πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 14,7 γραμμαρίων τα οποία και κατασχέθηκαν ενώ ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο ποινική διαδικασία.

Επίσης σημειώνουμε ότι η Υπηρεσία μας στα πλαίσια της πάταξης του φαινομένου χρήσεως και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών προτίθεται να πραγματοποιεί συχνά ανάλογους ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή δικαιοδοσίας της».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση