Ράχες: 3ημερο γεμάτο εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Nisi Πολυχώρος!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 13:56 Ράχες: 3ημερο γεμάτο εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Nisi Πολυχώρος!
Το καλοκαίρι μπαίνει πολύ δυνατά επιτέλους και πέρα από δροσερές βουτιές στη θάλασσα που όλοι χρειαζόμαστε, σας έχουμε και όμορφες προτάσεις για μικρούς και μεγάλους αυτό το Σαββατοκύριακο στο NISI Πολυχώρος!
 
Παρασκευή 23/6 
 
- 18.30 : Ζωγραφική με δαχτυλομπογιές για όλα τα παιδιά στο Nisi!
Έχουμε ετοιμάσει τα πιο διασκεδαστικά εργαστήρια για όλους τους μικρούς μας φίλους . Σε αυτό το εργαστήρι θα παίξουμε με τις δαχτυλομπογιες και θα χρωματισουμε μια τεράστια ζωγραφιά για ρεκόρ γκινες ! 
 
- 21.30 : Η σκοτεινή πλευρά της Σοκολάτας.
Η Fair Trade Hellas και το Wheeling2Help μιλούν για την παιδική εργασία που χρησιμοποιείται για να παραχθεί η αγαπημένη μας σοκολάτα και το φαύλο κύκλο της φτώχειας... μέσα από την προβολή της ταινίας "Η σκοτεινή πλευρά της σοκολάτας''.
Θα ακολουθήσει συζήτηση για το πόσο «δίκαια» είναι τα προϊόντα που καταναλώνουμε, από πού προέρχονται και πώς έχουν παραχθεί καθώς και ποιος είναι ο δικός μας ρόλος σε αυτό και πώς μπορούμε να δράσουμε μέσα από μία εφαρμογή στο κινητό μας!
 
 
Σάββατο 24/6  
 
- 18.00 : Παιχνίδια με νερά - μπουγελοκαμώματα για παιδιά!
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ! 
Το καλοκαίρι μας ζεσταίνει και εμείς θα παίξουμε πολύ με το νερό ! 
ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΠΕΡΕΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ Nisi.
 
 
- 21.30 : Ξαναχτίζοντας το Νεπάλ - Πρεμιέρα Ντοκιμαντέρ
Σας ενδιαφέρουν τα ταξίδια και ο εθελοντισμός;
Θέλετε να μάθετε για τα ταξίδια αλληλόδρασης από το Wheeling2help;;
Τον Απρίλη του μας πέρασε, 40 εθελοντές του Wheeling2help από Ελλάδα και Κύπρο βρεθήκαμε στην κοινότητα Takure του Νεπάλ και βάλαμε το λιθαράκι μας για την ανοικοδόμηση της περιοχής από το φονικό σεισμό τον Απρίλιο του 2015.
Στις 24 και 25 Ιουνίου θα έχουμε την τιμή να έχουμε κοντά μας στο Nisi Πολυχώρος την ομάδα αυτή, να μοιραστούμε την εμπειρία μας από αυτό το μοναδικό ταξίδι αλληλόδρασης MyQuest μέσα σε ένα 2ημερο γεμάτο δράσεις και εκπλήξεις!
Η πρεμιέρα της ταινίας που γυρίστηκε στο Νεπάλ από τον σκηνοθέτη Yiannis Papadakos, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 21.30 .
 
 
Κυριακή 25/6
 
18.30 : Kids Party Time
Ένα ξεχωριστό απόγευμα για τους μικρούς μας φίλους με facepainting, zumba και πολύ πολύ διασκέδαση!  
 
Παράλληλα με όλες αυτές τις εκδηλώσεις υπάρχει open τουρνουά beach volley καθώς και προγράμματα γυμναστικής yoga και pilates.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε στο www.nisi.com.gr ή στο 22380 31809!
 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση