Χρ. Σταϊκούρας: «Όλοι μαζί, με σχέδιο, για τη Φθιώτιδα του 2030»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 08:50 Χρ. Σταϊκούρας: «Όλοι μαζί, με σχέδιο, για τη Φθιώτιδα του 2030»

«Έχω την πεποίθηση ότι ο μέλλον το κατακτούν οι κοινωνίες που το σχεδιάζουν...», είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Πρωτοβουλία για να συγκροτηθεί στρατηγικό σχέδιο για το νομό Φθιώτιδας, ανακοίνωσε ο Βουλευτής της  Νέας Δημοκρατίας Χρ. Σταϊκούρας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες στη Λαμία.

Η συνέντευξη δόθηκε μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου επισκέψεων σε όλους τους Δήμους της Φθιώτιδας, αλλά και τη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας Θύμιο Καραΐσκο.

«Είναι επιτακτική ανάγκη η αναβάθμιση της συνεργασίας των εμπλεκομένων στις δημόσιες υποθέσεις, καθώς και η καθιέρωση τακτικής κοινωνικής λογοδοσίας τους, καθιερώνουμε, ετησίως, κύκλο επισκέψεων και πραγματοποίηση συσκέψεων εργασίας στις έδρες των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας. Μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων και συνεργασιών στους Δήμους θα ακολουθεί Συνέντευξη Τύπου, όπως σήμερα, στην οποία θα γίνεται κοινωνική λογοδοσία της δικής μου ετήσιας συμβολής στις προσπάθειες των τοπικών κοινωνιών, και συνολικά της Φθιωτικής κοινωνίας. Η πρωτοβουλία αυτή, με τίτλο: «Όλοι μαζί, με σχέδιο, για τη Φθιώτιδα του 2030», θα υλοποιείται το 1ο εξάμηνο κάθε έτους....», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωην υπουργός.

Δείτε τι είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας στο βίντεο που ακολουθεί:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση