Λαμία: "Επιχείρηση" σκουπίδια τη νύχτα - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 14:05 Λαμία: "Επιχείρηση" σκουπίδια τη νύχτα - ΦΩΤΟ

Η απεργία των συμβασιούχων στην καθαριότητα συνεχίζεται, ωστόσο χθες βράδυ έγινε επιχείρηση στο κέντρο της πόλης....

Το πρωί της Παρασκευής οι συμβασιούχοι είχαν δεσμευτεί στη συνάντηση που είχαν με τον Εισαγγελέα, ότι θα επιτρέψουν να βγουν αυτοκίνητα από το αμαξοστάσιο για να μαζευτούν τα σκουπίδια από το νοσοκομείο, την Κλινική Λαμίας, αλλά και από κάποια σημεία στο κέντρο της πόλης όπου η κατάσταση είναι αφόρητη.

Έτσι χθες από τις 9:30'  το βράδυ μέχρι τις 4:00΄ τα ξημερώματα του Σαββάτου βγήκαν δυο 4χ4 και ένα φορτηγάκι, με περίπου 15 μόνιμους υπάλληλους του Δήμου, και έκαναν μια υπερπροσπάθεια για να δώσουν μια ανάσα στην πόλη. Μαζί τους και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Λάμπρου που συντόνιζε την όλη επιχείρηση.

Η αποκομιδή έγινε χωρίς τα απορριμματοφόρα και έτσι οι συνθήκες για τους εργαζόμενους που μάζευαν τα σκουπίδια με τα χέρια και τα πατούσαν πάνω στα φορτηγάκια ήταν άθλιες και άκρως επικίνδυνες για την υγεία τους.

Οι επαγγελματίες επισιτιστικών καταστημάτων τους ευχαριστούσαν και τους κερνούσαν ότι είχαν αναγνωρίζοντας το πραγματικά δύσκολο έργο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες και το μεσημέρι του Σαββάτου θα βγει ένα απορριμματοφόρο και άλλα μηχανήματα για τον καθαρισμό της πόλης μετά την λαϊκή αγορά.

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση σκουπίδια στο κέντρο της Λαμίας το βράδυ της Παρασκευής....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση