Λαμία: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο - Παραλίγο τραγωδία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 08:32 Λαμία: Λαμπάδιασε αυτοκίνητο - Παραλίγο τραγωδία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Καταστράφηκε ολοσχερώς ένα Mitsubishi EVO - Ευτυχώς σώθηκαν τα δυο παιδιά που ήταν μέσα.

Το ατύχημα έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στον νέο περιφερειακό δρόμο της πόλης, που πάει από το ΚΕΥΠ προς τη βόρεια πλευρά της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο EVO επέβαιναν δυο νεαρά άτομα. Σε μια κλειστή στροφή, όπου υπάρχει ένα ποιμνιοστάσιο, ο 27χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο. Κάποιοι είπαν ότι πήγε να αποφύγει ένα από τα σκυλιά που πετάχτηκαν στο δρόμο.

Το αυτοκίνητο χτύπησε αρχικά σε μια πινακίδα και στη συνέχεια κατέληξε στην απέναντι πλευρά πάνω στις μπάρες. Μετά την πρόσκρουση το EVO άρχισε να βγάζει καπνούς.

Στην αρχή επικράτησε μεγάλη σύγχυση και πανικός, αφού η κόρνα του EVO είχε κολλήσει και υπέθεσαν ότι είχε εγκλωβιστεί μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο ο οδηγός.

Ευτυχώς όμως ο οδηγός και ο συνοδηγός δεν είχαν εγκλωβιστεί και κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο γρήγορα. Δυστυχώς όμως μέσα σε ελάχιστα λεπτά το έβλεπαν σοκαρισμένοι να τυλίγεται στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα της Π.Υ. Λαμίας, που έσβησαν την πυρκαγιά, η οποία όμως πρόλαβε και κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο.

Η τροχαία Λαμίας ερευνά τα ακριβή αιτία του ατυχήματος.

Δείτε βίντεο με το αυτοκίνητο τυλιγμένο στις φλόγες...

Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα στον νέο περιφερειακό της Λαμίας...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση