Σταυρογιάννης: «Μην τιμωρείτε την κοινωνία. Μην παίζετε το παιχνίδι τους»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 09:30 Σταυρογιάννης: «Μην τιμωρείτε την κοινωνία. Μην παίζετε το παιχνίδι τους»

Έκκληση στους συμβασιούχους να επιτρέψουν την αποκομιδή των σκουπιδιών από το μόνιμο προσωπικό, απηύθυνε ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Το θέμα των σκουπιδιών κυριάρχησε στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης, μεταξύ του Δημάρχου και των συμβασιούχων της καθαριότητας, οι οποίοι συνεχίζουν την κατάληψη στο αμαξοστάσιο, μη επιτρέποντας την αποκομιδή των σκουπιδιών.

«Είμαστε μαζί σας. Είμαστε στο πλευρό σας στον δίκαιο αγώνα σας. Επιλέξτε όποια άλλη μορφή διεκδίκησης θέλετε και όλοι θα είμαστε εκεί για να σας στηρίξουμε...», είπε ο Νίκος Σταυρογιάννης και συνέχισε: «Ελάτε μαζί να δείξουμε αυτούς που μας οδήγησαν σε αδιέξοδο. Μην παίζετε το παιχνίδι τους. Μην τιμωρείτε την κοινωνία. Υπάρχει σοβαρό θέμα δημόσιας υγείας με τα σκουπίδια, τα οποία θα πρέπει να μαζευτούν άμεσα από τους δρόμους της πόλης...», τόνισε ο Δήμαρχος Λαμιέων.

Κρίσιμη συνάντηση το πρωί με τον Αλέξη Τσίπρα

Την πεποίθηση του ότι η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό το πρωί της Τρίτης θα δώσει λύσει στο φλέγον ζήτημα με τα σκουπίδια εξέφρασε στο κρατικό κανάλι ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Νίκος Τράκας.

«Πιστεύουμε ότι ο Πρωθυπουργός θα δώσει λύση», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο οποίος στη συνέχεια υποστήριξε πως «αν προκύψει λύση, θα δείτε τα απορριμματοφόρα στους δρόμους».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση