Γλύφα: Δεν υπήρξε ποτέ θέμα με το φυτοπλαγκτόν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιουλίου 2017 17:12 Γλύφα: Δεν υπήρξε ποτέ θέμα με το φυτοπλαγκτόν

Οι επαγγελματίες της Γλύφας, το Διαμάντι της Ανατολικής Φθιώτιδας, εξέδωσαν ανακοίνωση μετά τις ανυπόστατες φήμες που κυκλοφόρησαν για την καθαρότητα των ακτών.

Διαβάστε παρακάτω σχετικά....

«Ο σύλλογος ξενοδόχων και επιχειρηματιών σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το γραφικό χωριό μας με τις πανέμορφες και πεντακάθαρες θάλασσες.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους επισκέπτες ότι στη Γλύφα ουδέποτε υπήρξε, ούτε παρουσιάστηκε θέμα, με το φυτοπλαγκτόν. Τόσο η ανατολική, όσο και η δυτική παραλία της Γλύφας, ήταν και παραμένουν ασφαλείς και καθαρές, ύστερα από συνεχείς ελέγχους που διενεργεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 

Η απόκτηση της Γαλάζιας Σημαίας μας καθιστά ιδιαίτερα υπερήφανους και υπεύθυνους ως προς την διατήρηση της. Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας στην ενίσχυση της προσπάθειάς μας, ενημερώνοντας τους πολίτες για την απόλυτη ασφάλειά τους στις θάλασσες της Γλύφας, αποφεύγοντας τις λάθος συμβουλές.

Οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί αφορούν άλλες περιοχές οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τις παραλίες μας. Για αυτό το λόγο δεν υπήρξε καμία φωτογραφία για τις παραλίες μας. Κανένας λουόμενος ή παραθεριστής δεν υπήρξε ανάστατος, διότι ουδέποτε παρουσιάστηκε η παραμικρή ένδειξη. Μόνο έκπληξη μας προξένησαν οι ανυπόστατες φήμες που διαδόθηκαν ξαφνικά.

Ευχαριστούμε τους επισκέπτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στο έπακρο!

Η διαφήμισή μας είστε όλοι εσείς που νιώθετε το χωριό μας, χωριό σας!!! Καλό Καλοκαίρι».  

Σύλλογος Ξενοδόχων και Επιχειρηματιών Γλύφας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση