Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιφέρεια - ΤΕΙ Στερεάς: Μνημόνιο για καλό σκοπό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 15:59 Περιφέρεια - ΤΕΙ Στερεάς: Μνημόνιο για καλό σκοπό

Τεχνική υποστήριξη στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα για αναβάθμιση των υποδομών του

Ένα διαφορετικό μνημόνιο συνεργασίας, από αυτό που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία εφτά χρόνια, υπεγράφη το μεσημέρι της Τρίτης (11/7) μεταξύ Περιφέρειας και ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Πρόκειται για συνεργασία που προβλέπει την τεχνική βοήθεια και τον συντονισμό των διαδικασιών από την Περιφέρεια, για τη συντήρηση, την επισκευή αλλά και την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων και των υποδομών του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας σε Λαμία, Ψαχνά, Καρπενήσι, Άμφισσα και Θήβα.

Σύμφωνα με τα όσα συζήτησαν σήμερα στο διοικητήριο ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης με τον πρόεδρο του ΤΕΙ, Πέτρο Λάμψα, υπάρχουν αρκετά έργα που πρέπει να υποστηριχθούν όπως, ανακαίνιση αιθουσών, επισκευή και ανακαίνιση εργαστηρίων και χώρων λειτουργίας υπηρεσιών του ΤΕΙ, εγκατάσταση πυρασφάλειας, υγρομόνωση, θερμομόνωση, αντικατάσταση ανελκυστήρων, παρεμβάσεις και διαμόρφωση στους εξωτερικούς χώρους και δημιουργία νέων υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Οι δύο άνδρες δεν έκρυψαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους για τη συμφωνία, στοχεύοντας αμφότεροι στην πρόοδο του Ιδρύματος προς όφελος των φοιτητών του και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα. Τον κ. Λάμψα στην Περιφέρεια συνόδευε ο Αναπληρωτής Προέδρου για θέματα φοιτητικής μέριμνας και προσωπικού, Αριστείδης Μερτζάνης , ενώ στις υπογραφές παρών ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Ευθύμιος Καραΐσκος.