Σοκ: Σκοτώθηκε επιχειρηματίας από έκρηξη φιάλης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 17:46 Σοκ: Σκοτώθηκε επιχειρηματίας από έκρηξη φιάλης

Ο άτυχος 51χρονος, πατέρας δυο παιδιών,  έκανε συντήρηση ρουτίνας σε ένα κλιματιστικό όταν ξαφνικά έγινε το κακό - Τραυματίστηκε και ένας 22χρονος που τον βοηθούσε.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Τρίκαλα από τον ξαφνικό χαμό γνωστού επιχειρηματίας της περιοχής, που έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα.

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr πρόκειται για τον Δημήτριο Νικολάου, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση με είδη υγιεινής στο 3οχλμ Τρικάλων - Καρδίτσης.

Το τραγικό συμβάν έγινε στη 1:00' σήμερα το μεσημέρι όταν κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης κλιματιστικού μηχανήματος, μέσα στον χώρο της επιχείρησής του, από άγνωστη μεχρι στιγμής αιτία έσκασε φιάλη προπανίου.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ο 51χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε τραυματισμένος και ένας 20χρονος που τον βοηθούσε, ο οποίος φερεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων που διεξάγουν έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος, καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση