Ράχες: Παράσυρση παιδιού από αυτοκίνητο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017 16:00 Ράχες: Παράσυρση παιδιού από αυτοκίνητο

Πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο - Ευτυχώς δεν φαίνεται να υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Η παράσυρση έγινε λίγο μετά τις 3:00'  το μεσημέρι στην παραλία Ραχών, στον κεντρικό δρόμο, στο ύψος του φαρμακείου.

Το παιδάκι χωρίς να προσέξει προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο. Η οδηγός του αυτοκινήτου ακινητοποίησε αμέσως το όχημα, ωστόσο δεν κατάφερε να αποφύγει την παράσυρση.

Το παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας και όπως αρχικά τουλάχιστον έδειχνε δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Με αφορμή το σημερινό συμβάν θα πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή σε πεζούς και οδηγούς για τον συγκεκριμένο δρόμο ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

Από το δρόμο αυτό περνούν πολλά φορτηγά και νταλίκες και μάλιστα με ξένους οδηγούς, που δεν γνωρίζουν τις Ράχες, ενώ ταυτόχρονα στον ίδιο δρόμο παίζουν μικρά παιδιά και κυκλοφορούν με ποδήλατα, που πολλές φορές πετάγονται στο δρόμο από τα γύρω στενά με τα ποδήλατα χωρίς να ελέγξουν.

Από τύχη μέχρι στιγμής δεν έχουμε θρηνήσει θύματα.

Οι γονείς δεν πρέπει να αφήνουν τα παιδιά με τα ποδήλατα να κυκλοφορούν στο δρόμο αυτό που περνούν τόσα πολλά φορτηγά για να αποφύγουν τα διόδια και επιτέλους η αστυνομία να ελέγχει τα φορτηγά για ταχύτητες και παράδρομους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση