Ο πρέσβης της Τσεχίας ενθουσιασμένος από τη Β. Εύβοια (ΦΩΤΟ-Βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 13:47 Ο πρέσβης της Τσεχίας ενθουσιασμένος από τη Β. Εύβοια (ΦΩΤΟ-Βίντεο)

Επίσκεψη - συνεργασία για το μέλλον του ιαματικού - και όχι μόνο - τουρισμού…

Τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού επισκέφτηκε την Τετάρτη (13/7/2017) ο Πρέσβης της Τσεχικής Δημοκρατίας, Jan Bondi συνοδευόμενος από τη συνεργάτιδα της πρεσβείας, Γίτκα Χροτσμοβα και την Έλενα Μουρελάτου.

Η επίσκεψη ήταν στο πλαίσιο της συνεργασίας σε τεχνικές αξιοποίησης των πηγών της Αιδηψού και τους τρόπους συνεργασίας της Τσεχικής Πρεσβείας με τον όμορφο Δήμο της Βόρειας Εύβοιας.

Από τις ομορφιές της περιοχής οι εκλεκτοί επισκέπτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι, τόσο στη Δήμαρχο Λίνα Ευσταθίου όσο και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ σε συνέντευξη τύπου που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:

Ο κ. Μπόντι επισήμανε την άριστη συνεργασία που είχε με την Δήμαρχο, και την προοπτική νέων επισκέψεων και συνεργασίας σε θέματα ανάπτυξης της τεχνογνωσίας γύρω από τον ιαματικό τουρισμό. Τόνισε επίσης ότι η Δήμαρχος με την ομάδα των συνεργατών της βρίσκονται στην σωστή πορεία ανάπτυξης του τουρισμού σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Μεταξύ άλλων μερών ο πρέσβης και η συνοδεία του ξεναγήθηκαν στην Αιδηψό, επισκεπτόμενοι τις πηγές στη θέση 40 πλατάνια, τον Άγιο Νικόλαο Αιδηψού, τη Λιχάδα με τη θαλάσσια περιοχή των Λιχαδονήσων, αποκομίζοντας μοναδικές εμπειρίες από την ανυπέρβλητη φυσική ομορφιά της περιοχής.

Επίσης στον Ν. Πύργο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χορευτικά δρώμενα που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Αναγέννηση».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση