Έπεσαν υπογραφές για το καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 18:34 Έπεσαν υπογραφές για το καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών Καμένων Βούρλων

Υπεγράφη σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 η σύμβαση μακροχρόνιας μίσθωσης του Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Καμένων Βούρλων.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμαρχος Μώλου - Αγίου Κων/νου Γιάννης Συκιώτης και η εκπρόσωπος της μισθώτριας εταιρίας «Μαρίνα Καμένων Βούρλων Τουριστική Ανώνυμος Εταιρεία Αποκλειστικού Σκοπού ΑΕΑΣ».

Η διάρκεια της μίσθωσης συμπίπτει με την παραχώρηση του χώρου από το Υπουργείο Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού στον Δήμο Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου μέχρι 7/6/2048.

Το ετήσιο μίσθωμα είναι στα 21.000 ευρώ αναπροσαρμοζόμενο σύµφωνα µε τους όρους της διακήρυξης και προκαταβολή έξι (6) ετήσιων μισθωµάτων.

Βασικοί στόχοι του εκμισθωτή Δήμου μέσω της μακροχρόνιας μίσθωσης όπως αποτυπωνόταν και στους όρους του πλειοδοτικού διαγωνισμού, είναι:

1. Η λειτουργία ενός σύγχρονου και οικονοµικά βιώσιµου και ανταποδοτικού τουριστικού λιµένα καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

2. Η εξασφάλιση της συνεχούς και πλήρους λειτουργίας του σε συνθήκες ανάπτυξης για µεγάλο χρονικό διάστηµα

3. Η εξασφάλιση έµπειρης και αποτελεσµατικής διαχείρισης του

4. Η αναβάθµιση και παροχή ποιοτικών τουριστικών λιµενικών υπηρεσιών στην περιοχή, που θα συµβάλλουν στην επιµήκυνση της τουριστικής περιόδου, στην ενίσχυση της τουριστικής προβολής του ∆ήµου Μώλου - Αγ. Κων/νου και στην οικονοµική ανάπτυξη της περιοχής.

Το πλήρες κείμενο της σύμβασης αναρτήθηκε σήμερα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση