Επτά θέσεις για το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 18:56 Επτά θέσεις για το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαμιέων

Δείτε προθεσμίες και δικαιολογητικά

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων, για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2014 – 2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 10 «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ - ΕΚΤ» – ΤΙΤΛΟΣ: «ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ», ανακοίνωσε σήμερα (20/7) ο Δήμος Λαμιέων.

Οι συμβάσεις θα έχουν διάρκεια ενός (1) χρόνου από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του Προγράμματος με τις πέντε (5) θέσεις να είναι πλήρους απασχόλησης και τις δύο (2) μερικής με 4ωρη απασχόληση.

Αναλυτικά για τη στελέχωση της Δομής «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λαμιέων – Κεντρική Δομή», θα προσληφθούν δύο (2) άτομα ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών και ένα (1) ΠΕ Ψυχολόγων.

Επίσης για τη στελέχωση της Δομής «Κέντρο Κοινότητας – Κέντρο Ένταξης Μεταναστών Δήμου Λαμιέων», θα προσληφθούν, ένα (1) άτομο ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών και ένα (1) ΔΕ Διαμεσολαβητών και ελλείψει αυτών ΥΕ Διαμεσολαβητών. Επίσης με μερική απασχόληση ένα άτομο ΠΕ Νομικών και ένα ΠΕ Ψυχολόγων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5 και να την υποβάλουν, εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Λαμιέων, Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού, Τ.Κ. 35100 Λαμία Ν. Φθιώτιδας, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη του κ. Ευάγγελου Ζαρονικόλα (τηλ. επικοινωνίας: 2231351027, 2231351063 και 2231351071). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Την πλήρη ανακοίνωση των θέσεων διαβάστε την εδώ, ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση