Ο Δήμος Λαμιέων καλεί ασκούμενους δικηγόρους

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 21:50 Ο Δήμος Λαμιέων καλεί ασκούμενους δικηγόρους

Μία θέση από 1η Σεπτεμβρίου με 8ωρη απασχόληση…

Πρόσκληση σε υποψήφιες-ους δικηγόρους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της πρακτικής άσκησής τους, διάρκειας έξι (6) μηνών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον διάστημα έξι μηνών στο Τμήμα της Νομικής του Υπηρεσίας, απευθύνει ο Δήμος Λαμιέων.

Οι ενδιαφερόμενες-οι μπορούν να υποβάλουν αίτηση αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, στο Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Λαμιέων (Ταχυδρομική Διεύθυνση: Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού, Λαμία, Τ. Κ. 35100).

Σε περίπτωση της ταχυδρομικής επιστολής της αίτησης το εμπρόθεσμο κρίνεται από την ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Την προσεχή περίοδο, η άσκηση των ασκουμένων δικηγόρων στο Τμήμα Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαμιέων, εκκινεί την 1η Σεπτεμβρίου 2017 και λήγει την 28η Φεβρουαρίου 2018. Οι θέσεις των ασκουμένων δικηγόρων ορίζονται σε μία (1), με 8ωρη απασχόληση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Προγραμματισμού και Η.Δ. του Δήμου Λαμιέων ή πατήστε εδώ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση