Ήρθε η ώρα για τις Θερμοπύλες?

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 08:06 Ήρθε η ώρα για τις Θερμοπύλες?

Παρέμβαση - πρόταση του προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Αλέκου Διαμαντάρα για την αξιοποίηση του ιστορικού χώρου των Θερμοπυλών και των ιαματικών πηγών της Φθιώτιδας.

«Ήρθε η ώρα για τις Θερμοπύλες»... έτσι ονομάζεται η σελίδα που έφτιαξε στο facedook ο Αλέκος Διαμαντάρας με σκοπό την συστράτευση όλων, για να απαιτήσουμε από την Πολιτεία να ενδιαφερθεί έμπρακτα για τον Ιστορικό και Ιαματικό αυτό χώρο.

Η παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αυτή την εβδομάδα στη Λαμία, είναι η ιδανική ευκαιρία, για να πέσει η πρόταση στο τραπέζι και να συζητηθεί. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας το προηγούμενο χρονικό διάστημα έχει κάνει όλες τις απαραίτητες επαφές και προεργασία.

Μακάρι να πάρει σάρκα και οστά ή να ξεκινήσει κάτι επιτέλους σε αυτόν τον τόπο που να έχει προοπτική ανάπτυξης.

«Επιτέλους η πολιτεία πρέπει να επενδύσει στο χώρο των Θερμοπυλών με μια ανάδειξη του Ιστορικού και Ιαματικού χώρου... Είναι ντροπή στη μνήμη των αιωνίων 300 ων η σημερινή κατάσταση του μνημείου.
Όπως η Ολυμπία ,οι Δελφοί ,η Βεργίνα ,,,,Επιτέλους με στόχο το 2020 και τα 2.500 χρόνια από την μάχη ορόσημο ,να έχουμε ξεκινήσει κάτι μεγάλο και Εμβληματικό αντάξιο των 300 ων.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ...ΜΟΥΣΕΙΟ ..που θα αποτελούσε προτεραιότητα επίσκεψης για εκατομμύρια τουρίστες .

Παράλληλα η αξιοποίηση των Ιαματικών νερών που θα πρέπει να είναι προσβάσιμα για χιλιάδες κόσμου και αυτό θα αποτελέσει μήνυμα εκατοντάδων μικρών και μεγάλων ιδιωτικών επενδύσεων σε όλη την πέριξ περιοχή .
Αυτό θα δώσει ανάπτυξη στην περιοχή και όχι μια επένδυση από ένα επενδυτή που θα είναι και εκμεταλλευτής του ιαματικού νερού...
», αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φθιώτιδας στην ανάρτησή του στο facedook

Δείτε τι είχε πει για την πρότασή του αυτή ο Αλέκος Διαμαντάρας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο κανάλι ΕΝΑ και τον Γιώργο Στεργιόπουλο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση