Επίθεση Αποστόλου στον Μπακογιάννη λίγο πριν τον ερχομό του Τσίπρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 09:03 Επίθεση Αποστόλου στον Μπακογιάννη λίγο πριν τον ερχομό του Τσίπρα

Ολομέτωπη επίθεση στον Περιφερειάρχη από τον Βαγγέλη Αποστόλου με αφορμή τη συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη στο "Βήμα της Κυριακής", όπου ο Περιφερειάρχης Στερεάς μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Ο Αλέξης Τσίπρας προδίδει τη γενιά μας..»

Τετάρτη και Πέμπτη θα γίνει στη Λαμία το Αναπτυξιακό Συνέδριο Στερεάς, στο οποίο εκτός από πληθώρα υπουργών, θα βρεθεί και θα μιλήσει το απόγευμα της Πέμπτης και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα ο Περιφερειάρχης Στερεάς με επιστολή του τον καλούσε να διορθώσει την αδικία που υπάρχει σε βάρος της Στερεάς με το πρόβλημα της υποχρηματοδότησης, λόγω στατιστικού λάθους.

Ο Υπουργός  Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, που βρέθηκε σήμερα στη Λαμία ως προπομπός της επίσκεψης του πρωθυπουργού για την προετοιμασία του Συνεδρίου, απάντησε με σκληρή γλώσσα στον Κώστα Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντας πρωτοφανή πρόκληση την αναφορά του Περιφερειάρχη στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού, για τα όσα είπε στη συνέντευξή του και ειδικότερα για το «Ο Αλέξης Τσίπρας προδίδει τη γενιά μας..»

Δείτε τι είπε ο Υπουργός στο βίντεο που ακολουθεί:

Ωστόσο όπως διευκρίνισε ο κ. Αποστόλου η πολιτική αυτή αντιπαράθεση δεν θα επηρεάσει την συνεργασία που θα πρέπει να έχει η Περιφέρεια Στερεάς με τα κυβερνητικά κλιμάκια το διήμερο του Συνεδρίου.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη στο "Βήμα της Κυριακής" εδώ

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη του Βαγγέλη Αποστόλου, ο οποίος αναφέρεται στο πρόγραμμα για το 2ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Στερεάς Ελλάδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση